100 ADET Plastik Güvenlik Tığ Gözler Toplu 100 ADET Yıkayıcılar Tığ İşi El Sanatları (0.24 İnç / 6Mm)

₺74.96 ₺52.51

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c73177

Tanım

Yüksek Maliyet Performansı: Bu güvenlik gözleri kiti, toplam 200 adet olmak üzere 100 adet 6 mm göz ve 100 rondela içerir.Size yeterince iyi bir yapım deneyimi getirecek DIY el sanatları yapabilirsiniz.

Yüksek Parlaklık: Bu tığ işi gözlerle yapılan bu bebeklerin gözleri çok parlak görünüyor, çünkü güvenlik gözlerimiz ince bir parlatma işlemiyle yapılıyor.Gözler kalbin pencereleridir.Parlayan bir göz işinizi canlı ve duygusal hale getirebilir.

Pürüzsüz Yüzey: Tığ işi için bu güvenlik gözlerinin yüzeyi pürüzsüzdür, kalitesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur, her işlem ince üretim sağlar.Her göz ışığı yansıtabilir.Bu gözler DIY meraklıları ve hobileri için harika araçlardır.

Yıkayıcı ile donatılmıştır: Paket, göz soyulmasını önlemek için yeterli tığ işi sırt ile donatılmıştır.Kullanımı kolaydır, sadece gözlerinizi kumaştan geçirmeniz ve ardından sabitlemek için rondelaları kullanmanız gerekir.

Yaygın Olarak Kullanılan: Bebek yapma malzemeleri için güvenlik gözleri, peluş kuklalar, ayılar vb.Gibi her türlü doldurulmuş yaratık için mükemmel olan el yapımı bebek ve amigurumi projesi ve oyuncak el sanatları yapımı için çok uygundur.

Lütfen dikkat: Üretilen güvenlik oyuncak gözlerimiz çok küçüktür ve yutulmamalıdır.Lütfen onları çocuklardan uzak tutun veya oynarken onlara eşlik edin.

Renk: Siyah

Malzeme: Plastik

Boyut: 6mm

Paket içeriği:

100 * Tığ işi güvenlik gözleri

100 * Arka yıkayıcılar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 4-6y, 7-12y, 12+y
Sertifika hiçbiri
Malzeme Plastik