Kadın için yetişkin Seks Oyuncakları Faloimitator Klitoris Meme Enayi Güçlü Vibratör Klitoris Yapay Penis Kelebek Külot Vibratör Seks Shop

₺1 265.95

  • Etiketler: silikon kapak gt, komik silikon kapak, homtom silikon tampon, pişirme silikon kapak, silikon besleme 50, realme ht silikon kılıf, aksesuar silikon pro, silikon kalıp bakeria, silikon kalıp struco, kalıp lotus silikon
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c66012

Tanım

Bu ürün hakkında:

1 ------- 9 farklı titreşim ve emme modları, bazen yavaş yavaş, bazen güçlü ve hızlı, bazen direnmesi zor, bazen doğrudan derinliğe kadar deneyin, deneyim onunla zevk değiştirir

2 -------- Emme ve titreşim işlevleri için bağımsız kontrollerle orgazmınızı yavaşça oluşturabilir veya akıllara durgunluk veren zevk için mükemmel kombinasyonu bulabilirsiniz!

3 ------- Süper pürüzsüz ve esnek, tıbbi sınıf yüksek kaliteli silikon malzeme, herhangi bir açıda bükülmesi ücretsiz, kullanımı kolay ve temiz.

4 ------- 100% su geçirmez, küvette veya yüzme havuzunda eğlenmek için en iyi arkadaştır.Dahili batarya ile bu anal seks oyuncağı, bir sonraki şarjdan önce en az 1 saat çalma süresi sağlayacaktır.

5 --------Vibratör sağduyulu paketi ile size sevk edilecektir, kimse ne bilir get.No sorumluluk 90 günlük para iade veya değiştirme, herhangi bir sorunuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Garanti hakkında :

Öğe açıklamaya uymuyorsa veya kusurluysa, tam bir geri ödeme yapılacaktır. (Kötü yorumlar veya tarafsız yorumlar vermekten çekinmeyin, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine başvurun, değişimin daha iyi sonuçlar almanıza izin vereceğine inanıyoruz.)

bu ürün hakkında

Tüm ürünler %100 yeni, mevcut ve teslimattan önce dikkatlice kontrol edilmiştir.

Tüm ürünler %100 güvenli ve vücuda zararsız tıbbi sınıf malzemelerden yapılmıştır.

Teslimat hakkında

Biz 5 iş günü içinde sipariş göndereceğiz.Teslim süresi ülkeye göre değişir ve hava, resmi tatiller ve diğer faktörlerden etkilenir.Eğer zamanında sipariş almazsanız, lütfen bize ulaşın.

Bir ürün sorunuyla karşılaşırsam ne yapmam gerekir?

Lütfen bu ürünü ürün kılavuzuna göre kullanın.Hala mevcut değilse, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine başvurun.Lütfen herhangi bir anlaşmazlık açmayın.İletişim etkisinin çok daha iyi olduğunu düşünüyoruz.

Çalışma saatleri hakkında

Zaman farkı nedeniyle, iletişimde bir gecikme olacak, ancak mesaj bir iş günü içinde cevaplandırılacaktır.lütfen sabırla bekleyin.

elbette

Müşterilerimize arkadaşımız gibi davranıyoruz.Umarız bizden daha fazla mutluluk satın alabilir ve daha az endişelenebilirsiniz.Desteğiniz bizim için çok önemlidir, lütfen bize 5 yıldızlı bir yorum bırakmayı unutmayın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Müstehcen Resim No
Su geçirmez Seviye IPX7 Su Geçirmez
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Titreşim modu 8 Titreşim modu
Ürün Özellikleri Kelebek titreşimi
Şarj Yöntemi usb şarj
Model Numarası HT-2960
Gürültü 48 desibelden az
Ürün Malzemesi Tıbbi Silikon
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Silikon
Boyut 32.61in*40.87*19.04in
Paket Gizlilik paketi
Emme modu 9 Emme modu