Balıkçılık Yem Kalınlaştırıcı Balıkçılık Yem Viskozite Katkı İçin Kış Yüksek İpek balık yemi Viskozite Cezbedici Artırıcı zoka

₺174.27 ₺87.14

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c64542

Tanım

Tanım:

1. Bitki lifi, örgü yapısı bitki proteini lifi, büyük balıkların yem oranını arttırır.

2. Güçlü emilim, iyi uzama durumu ve benzeri özelliklere sahiptir. güçlü aktivite, orta lif ile suya genişleme topaklıdır, miktar ne kadar büyükse yem topu o kadar büyük çekilir, bu ürünün doğru miktarı daha güçlü hale gelir.

3. Suya girdikten sonra denizanası genellikle suda dans ediyormuş gibi dalgalanır ve stereo efekti harikadır.

4. Suya yem, denizanası sallanan durum, çekici güçlü, balık tutması kolay gibi vatkadır.

5. Bitki lifleri ve retiküler yapı viskoziteyi arttırır.Birazcık ve hızlı bir ısırık.Sudaki balıklar tarafından çekilmekten korkmazlar.

Belirleme:

Ürün Adı: Denizanası Devlet Tozu

Net içeriği: 100g

İçin: açık balıkçılık

Ürün Listesi:

Denizanası Devlet Tozu*1

Notlar:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Retiküler Oluşum】 Balıkçılık Kokusu Cezbedici, kullanımdan sonra ağsı bir yapıya sahip olduğu ve uygun şekilde eklendiğinde daha güçlü hale geldiği için güçlü emilim özelliklerine sahiptir.

2.【Seçilen Bileşen】 Yem Katkı Maddesi güçlü aktivite ve liftir, çünkü iyi uzatma koşullarına sahip bitkisel protein lifi bileşenleriyle formüle edilmiştir ve topaklanma için suya genişler.

3.【Yem Rolü Uygulayın】 Yem rolü uygulayarak, Balık Yemi Koyulaştırıcı, üç boyutlu yem balıklarında çok etkili olan denizanası dansı gibi su dalgalarıyla yükselir ve düşer.

4.【Viskoziteyi Güçlendirin】 Çeşitli yem durumlarıyla güçlü bir cazibeye sahip olan Yem Balık Katkı Maddesi, balıkların yemesi kolay olan artan viskozite özelliği ile donatılmıştır.

5.【Taşınması Taşınabilir】 Balık Kokuları taşınabilir ve hafiftir çünkü taşıması kolay bir özelliğe sahiptir ve çeşitli su alanlarına yaygın olarak uygulanabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Pozisyon Yönetim Alanı
Kategori Tanecikli
Kaynak Anakara Çin