Motor ısı emici radyatör Komatsu PC20 Ekskavatör Alüminyum Su deposu otomatik soğutma sistemi parçaları Intercooler

₺9 477.31

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c62555

Tanım

Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Ürün Açıklaması Şartname ürün değeri OE NO.PC20 Garanti 12 Ay Menşe Yeri Çin Guangdong Marka Adı Komatsu PC20 için Zhongwo Araba Modeli Ürün Adı Ekskavatör Radyatörü Malzeme Alüminyum Çekirdek Boyutu 465 * 240MM Uygulama Motor Soğutma Sistemi Ödeme Yöntemi TT Westernunion Paypal.Ticaret Güvencesi Sevkiyat Hava Deniz Ekspres Teslimat Teslim süresi 7-15 Gün Paketleme ve Teslimat 1. Nötr boş ambalaj

2. Kendi marka ambalajınız

3. Ahşap ambalaj

4. OEM orijinal ambalaj

Şirket Profili Guangzhou Zhongwo Eşanjör Technology Co.,Ltd

Guangzhou Zhongwo Eşanjör Teknolojisi A. Ş.,Ltd Ağustos 2003'te kuruldu. Firmamız profesyonel tasarım işletmeleri ile bakır-alüminyum plaka kanatlı eşanjör ve radyatör konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirket,5.500 metrekarelik üretim alanı olan 6375 metrekarelik inşaat alanı olan 8000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır.Şirket, toplam çalışan sayısının %30'unu oluşturan profesyoneller ve teknik personel de dahil olmak üzere yaklaşık 180 kişilik personele sahiptir.

Firmamız en gelişmiş vakumlu lehimleme fırınlarının yanı sıra komple üretim, imalat ve muayene ekipmanı setlerine sahiptir.Ürünler 6.5 Mpa ile maksimum tasarım basıncı.Yıllarca süren sıkı çalışmanın bir bağlantısını oluşturduktan sonra,otomobilleri, mühendislik makinelerini,kompresörleri, hava ayırmayı, inşaat makinelerini,hidrolik tahriki, askeri,enerji, kimya, tekstil ve diğer alanları kapsayan binlerce çeşit ürün kategorisiyle chariot company ürün yelpazesini oluşturduk.

Yıllık 800 tona kadar ısı eşanjörü üretim kapasitesi,ürünlerin çoğunu Amerika Birleşik Devletleri, Almanya,Orta Doğu, italya, Hindistan,Brezilya,Kanada,Japonya'ya 20'den fazla ülke ve bölgeye ihraç eden 9000'e kadar radyatör üretimi.

Yerli sanayinin önde gelen sıralarında yer alan üretim ölçeğimiz,kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanıp üretilebilmektedir.

Şirketin itici gücü olarak bilimsel ve teknolojik ilerlemeye bir bağlantı oluşturun, kalite ebedi temasıdır

kurumsal gelişim iş amaçlı müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak, müşterilerimize en kaliteli ürünleri ve tatmin edici hizmeti sunmak.SSS 1. bizden ne satın alabilirsiniz?

Ekskavatör, su deposu, yağ soğutucusu vb.İçin tüm model radyatörler...KOMATSU, KOBELCO, KATO, SUMTOMO, HYUNDAI, VOLVO, HITACHI gibi ...

2. kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?

Seri üretimden önce her zaman bir üretim öncesi numune;

Sevkiyat öncesi her zaman son Muayene;

3. OEM ve ODM işini kabul ediyor musunuz?OEM hizmeti izninizle kabul edildi.

4. neden diğer tedarikçilerden değil de bizden satın almalısınız?Profesyonel ve mükemmel bir teknik ekibimiz var ,soğutma sistemi üretiminde uzun yıllara dayanan deneyim ,rekabetçi fiyat ile yüksek kalite sağlayabilir , satış servisiyle hızlı yanıt ,ayrıca tüm dünyadaki birçok şirketle işbirliği ilişkisi kurduk .

5. bizimle nasıl iletişime geçilir ? E-posta :[email protected] WhatsApp: 0086-16620117937

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sevkiyat Hava Deniz Ekspres Teslimat
Garanti 12 Ay
Teslim süresi 7-15 gün
Ürün Adı ekskavatör radyatörü
Marka Adı ZUİMİ, Zhongwo'nun
Uygulama motor soğutma sistemi
OE NUMARASI. PC20
Ödeme Yöntemi TT Westernunion Paypal.Ticaret Güvencesi
Çekirdek boyutu 465*240MM
Kaynak Anakara Çin
Araba Modeli Komatsu PC20 için
Malzeme Alüminyum
Menşe Yeri Guangdong, Çin