Sevimli Noel şarap şişesi kapağı El Yapımı şarap Şişesi Kazak Noel Süslemeleri için Sevimli Noel Kazak Parti Süslemeleri

₺101.79 ₺61.07

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c6192

Tanım

Mermi Noktaları:

1, [Yenilikçi Noel Kıyafeti Tasarımı ] Şarap Şişesi Kapağı, kırmızı bir elbise ve giysi şeklinde tasarlanmış siyah bir kemerle süslenmiş sevimli, şık ve güzeldir.

2, [Üstün Malzeme] Noel Partisi Süslemeleri, uzun süreli kullanım için büyük dayanıklılık, yıkanabilir, yumuşak ve kokusuz, yüksek kaliteli yoğun kadife kumaştan yapılmıştır.

3, [İnce işçilik ] Noel partisi iyiliklerinin solması veya deforme olması kolay değildir, eğlenceli görünümler ve net dokularla zarif bir şekilde hazırlanmış ve mükemmel işçilikle işlenmiştir.

4, [Geniş Uygulama ] Noel Şarap Şişesi Kapağı çoğu şarap şişesi ve kavanozu için uygundur, evler, kafeler, oteller, restoranlar ve daha fazlası için mükemmel bir Noel dekorasyonu, daha güçlü bir festival atmosferi yaratır.

5, [Harika Noel Hediyeleri ] Noel Masa Süslemeleri, Noel ev dekorunuza uyacak şekilde mükemmel, Noel partinize sevimli öğeler ekleyerek arkadaşlarınız, komşularınız ve aileniz için harika hediyelerdir.

Tanım:

1. Eviniz, kafeniz, oteliniz, restoranınız veya Noel partiniz için mükemmel bir dekorasyondur.

2. Yıkanabilir, sağlam ve tekrar kullanılabilir.

3. Güçlü bir Noel atmosferi getirin.

Özellikler:

Adı: Noel Şarap Alt Kapak

Malzeme: yoğun kadife

Ürün boyutu:

Giysi: 24 * 24 cm/9.45 * 9.45 inç

Etek: 20 * 20 cm / 7.87 * 7.87 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Şişe Kapağı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme İpek
CN Guangdong
Model Numarası noel şarap şişesi
Kaynak Anakara Çin