Yapay Limon Dalları 3-pcs Güz Seçtikleri Limon Ve Yeşil Yaprakları İle Yapay Çiçek Seçtikleri 14 İnç Limon Dalları Ev

₺46.42 ₺37.10

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c6091

Tanım

Tanım:

Tasarım, yaprak dökmeyen ve meyve veren limon ağacından esinlenmiştir.İlkbahar, yaz, sonbahar veya kış olsun, limon ağaçları tüm yıl boyunca çiçek açar ve meyve verir ve asla solmaz.Limonlar bahar duygunuzu ve umduğunuz tatil havasını uyandırabilir.

Bu Yapay Limon Dalları 14 inç yüksekliğindedir, vazolar, limon çelenkleri, limon çelenkleri veya cam şişelerle eşleşecek şekilde bükmenizi ve şekillendirmenizi sağlayan esnek bir çubukla donatılmıştır, çevredeki süslemelerle mükemmel bir şekilde harmanlanır, ayrıca mükemmel bir hediye seçimi.

Su geçirmez ve güneşe dayanıklı özellikleri ile bu dekoratif gövdeleri gün boyu dışarıda sergileyebilir, yıllarca orijinal renkleri ve görünümleri olacaktır.

Farkına varmak:

1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm farkına izin verin, anlayışınız için teşekkür ederiz!

2. Farklı monitörlerin farkı nedeniyle, resmin öğenin gerçek rengini yansıtmayabileceğini lütfen unutmayın.

Özellikler:

Malzeme: PP

Uzunluk: 36 cm

Limon meyve çapı: 2.5 cm

Liste:

3 adet * Yapay Limon Dalları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Kaliteli PP】Bu yapay limon dalları çevre dostu köpük malzemeden yapılmıştır, parlak sarı renk görünmelerini sağlar; Her yapay gövde, hafif ve diğer yapay bitkilere takılması kolay pp malzemeden yapılmıştır.

2.【Mükemmel işçilik】 Sahte limon dalları, hiyerarşi duygusu gösteren zarif bir şekilde hazırlanmış ve elle oyulmuştur.Güzel bir yeşil yaprağın içinde her biri düşmesi kolay olmayan toplam 10 yapay limon vardır.

3.【Uzun Süre Kullanım】 Bu güzel yapay limon dalları, günlük hayata güzel renk katmak ve evinize neşe getirmek için özellikle ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış aylarında tüm yıl boyunca kullanılabilir.

4.【Geniş Uygulama】 Bahar çelenklerine, çelenklere, cam şişelere, ağaçlara, saksılara, vazolara, hediye kutusu dekorasyonu olarak veya aileniz veya arkadaşlarınız için hediye olarak yerleştirmek için uygundur.Sahte meyve toplamalarımız sadece sonbahar çelenkleri veya çelenklerle mükemmel bir şekilde çalışmakla kalmaz, aynı zamanda genel ev estetiğini de vurgular.

5.【Zarif Hediyeler】 Akrabalar ve arkadaşlar için zarif hediyeler.Bunun dışında arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize de verebilirsiniz, harika bir hediye olacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Pamuk
Yerleşim Masaüstü
Bitki Tarzı Şube
Kaynak Anakara Çin