Dekoratif kalemlik Bardak Metal Kalem kalemlik Masa üstü makyaj fırçası Depolama Tutucu Yatak Odası Vanity Ofis Masası E8BE

₺209.09 ₺142.12

  • Etiketler: paslanmaz çelik tutucu, kalemlik
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c59774

Tanım

281 Dekoratif kalemlik Bardak Metal Kalem kalemlik Masa üstü makyaj fırçası Depolama Tutucu Yatak Odası Vanity Ofis Masası E8BE

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikler:

METAL KALEMLİK.Bu masa üstü kalem düzenleyici tutucu banyo, yatak odası makyaj masası, giyinme tezgahı, ofis masası için uygundur.

BÜYÜK KAPASİTE.Büyük bölme, makyaj fırçası, boyama kalemleri, renkli işaretleme kalemleri, kaligrafi fırçası, oje, tırnak makası düzelticiler, uzaktan kumanda ve daha fazlasını düzenlemek için harika.

ÇOK YÖNLÜ EV DEKORASYONU.Çeşitli çizim fırçalarını, suluboya kalemlerini, işaretleme kalemlerini, metalik boya kalemlerini kolayca sınıflandırın.Yaygın ofis, ev mutfak, banyo, hastane, okul, depo.

GÜVENİLİR KALİTE, DAYANIKLI.Kaliteli metal kalemlik, anti-break, hafif, iyi dayanıklılık.Masa kalem kupası, makyaj fırçası düzenleyici tutucu, ofis masası depolama tutucu vb. Olarak harika çalışır.

TEMİZ VE TEMİZ.Makyaj, cilt bakımı, kozmetik, eskiz seti, mandala süsleyen aletler ve diğer kırtasiye malzemelerini düzenlemek için çok amaçlı masa kalemliğini seçmek, daha kolay erişim için temiz ve düzenli hale getirir.

Özellikler:

Malzeme: Metal

Renk: Siyah; Gümüş

Boyutu: Yaklaşık. 8x9. 5 m / 3. 14x3. 74in

Ağırlık: Yaklaşık. 220g

Paket içeriği:

1 Kalem Tutucu

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Maden
Model Numarası E8BE5AC1107480'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Şekil Kare
Tip Kalem Tutucular