2456 Adet Takı Yapımı Kiti, Takı Yapımı Aracı Kiti İle Takı Boncuk, Takı Pense, Boncuklu İplik, saklama kutusu, Mücevher

₺1 143.81 ₺629.17

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c56887

Tanım

2456 Adet Takı Yapımı Kiti, Takı Yapımı Aracı Kiti İle Takı Boncuk, Takı Pense, Boncuklu İplik, saklama kutusu, Mücevher

1400 adet takı yapımı keşif ve 1038 adet takı yapımı boncuk.Bu mücevher yapım seti, mücevher keşfi ve restorasyonu için gerekli tüm araçları, kolyeleri, bilezikleri, küpeleri, yaratıcı el yapımı eşyaları içerir.

1038 farklı boncuk ve seçim için 38 stilleri ile yetişkin takı yapma kiti.kolyeler, bilezikler, küpeler ve ihtiyacınız olan diğer mücevherleri yapmak ve onarmak için mükemmeldir.

takı yapma aracı kiti içerir 3 takı pense (iğne kargaburun, yuvarlak pense ve kesici pense), 1 atlama halkası, 1 pikap, 1 kumpas, 1 Awl, 2 cımbız, 2 iğneler, 1 iğne, ve 2 x eldiven.Gerekli tüm mücevher araçları size harika bir işçilik deneyimi sunar.

1.400 farklı mücevher buluntusu (mücevher yapımı, boncuk yıkayıcılar, ip atlama ipi, ıstakoz tokalar, iğneler, küçük el bukleleri, göz pimleri, boncuklar, küpeler) kanca.Komple takı yapma malzemeleri tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Bu takı yapımı boncuk seti gençler, anneler, kız kardeşler, büyükanneler, kız arkadaşlar, eşler için harika bir hediyedir ve takı kolye, küpe, bilezik ve diğer DIY el sanatları yapmak için kullanılabilir.Bu DIY Zanaat, Noel, Doğum günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü

Renk: renk

Malzeme: Alaşım

Paket içeriği:

1 takım takı yapımı araçları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin