2 Din 10.1 İnç Araba Radyo Kurulum DVD GPS Mp5 Plastik Fasya Paneli Çerçeve Büyük Duvar H1 M4 2014-2019 Dash Montaj Kiti

₺1 335.20 ₺934.72

  • Etiketler: conta büyük duvar h3, projektör büyük duvar m4, büyük duvar m4 desteği, büyük duvar m4 halılar, airpods h1 gps, drone h1 gps hd, flywıng h1 gps, vidalı alüminyum m4, vida m4 7, radyo büyük duvar vurgulu 2009
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c51909

Tanım

ürün açıklaması:

-- Fasya paneli çerçevesi Büyük Duvar H1 M4 2014-2019 için uygundur

-- Renk: Siyah UV

-- Malzeme: ABS + PC plastik

-- Kurulum boyutu: 2 DIN 10.1 inç

-- Çin'de yapılan, en kaliteli.

Paket içeriği:

10.1 inç Radyo için uygun

-- Ekipmanı satın almadan önce, lütfen doğru kurulum kitini satın alabildiğinizden emin olun

-- Mağazamızda ilgili kurulum kitlerini de satın alabilirsiniz, daha uygun olacaktır

Ürünler Göster

hakkımızda

--Biz profesyonel bir tasarım ekibi, destek toptan, teslimat, özel logo baskı, OEM ile bir üreticiyiz.

-- Fiyatlar, paketleme veya ürün gereksinimleri hakkında herhangi bir fikriniz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, ihtiyaçlarınızı karşılamak için size en iyi hizmeti sunacağız.

Ödeme hakkında

--Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Cannergiz.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin.

Gönderiler Hakkında

-- Sevgili, ödemeniz alındıktan sonra öğeleri 3-5 gün (iş günü)içinde göndereceğiz.

--Tüm ürünlerimiz alıcılar tarafından sunulan alıcının adresine sevk edilecektir, lütfen ödeme yapmadan önce adresinizi onaylayın.

--Genel olarak, bu öğeleri size Çin postanesi tarafından göndereceğiz, izleme bilgilerini yaklaşık 3 gün içinde güncelleyeceğiz, takip edebilirsiniz www.17track.net.Normally ABD ve Avrupa'ya 2-3 hafta,Rusya'ya 15-60 gün ve Brezilya'ya 30-90 gün sürer.

-- Lütfen izleme bilgilerini kontrol edin.gerekirse, lütfen gümrüklerinizle iletişime geçin ve temizlenmelerine yardımcı olun.Eşyalarınızı daha çabuk alabileceğinizi düşünüyorum.

Satış Sonrası Servis Hakkında

--Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

--Sipariş ettiğiniz bu ürünü 24 saat içinde aldığınızda, lütfen dikkatlice kontrol edin.Nakliye süresi içinde almadıysanız veya başka sorularınız varsa, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geçin.

--Bizim ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa, bir negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan düştü lütfen,biz sizi karşılamak için sorunu çözecektir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

özellik Radyo bağlantısı
Malzeme Türü PC + ABS Plastik
Ürün Ağırlığı 398g
Yıl 2014~2019
Marka Adı Upindo'nun
Model Adı U0249'nın sohbeti
Renk Siyah UV
Öğe Türü Fasyalar
Kaynak Anakara Çin
Harici Test Sertifikası ce