BoYuTe (60 adet/grup) 30 * 46mm Metal Pirinç Tel Üçgen Kulak Kancası Malzemeleri El Yapımı Dıy Küpe Aksesuarları

₺114.91 ₺86.19

  • Etiketler: pirinç fırça pirinç, temperli pirinç tel, tel pirinç khz, yoyo çelik tel, guardians pirinç tel, pirinç tel alaşımı, altın külçeler pirinç, antika ayna pirinç, çiçekçi pirinç tel, alman pirinç tel
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c49927

Tanım

ÜRÜN adı: BoYuTe (60 adet/grup) 30 * 46MM Metal Pirinç Tel Üçgen Kulak Kancası Malzemeleri El Yapımı Dıy Küpe Aksesuarları MARKA: BOYUTE Malzeme: Metal Pirinç Kalite: Kurşun ve Nikel Ücretsiz

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize "5 yıldız" geribildirim bırakmaktan çekinmeyin.Desteğinize gerçekten ihtiyacımız var! :)

Herhangi bir nedenle, siparişlerden memnun değilsiniz, lütfen geri bildirim veya anlaşmazlık vermek için acele etmeyin, hemen bizimle iletişime geçin, böylece sorunu sizin için çözmek için değişiklik yapabiliriz.Teşekkürler!

1. Kalite sorunu

Lütfen sipariş aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin, arızalı ürün için net fotoğraflar çekin ve bize e-posta gönderin, fotoğrafları kontrol ettikten sonra iade veya değiştirme ayarlayacağız.

2. Başka bir sebep var mı

Başka bir nedenle, ürünü beğenmediğiniz veya istemediğiniz için, siparişi aldıktan sonra 7 gün içinde lütfen bizimle iletişime geçin, orijinal durumunu koruduğunuzdan ve nakliye ücretini kendiniz üstlendiğinizden emin olun.İade edilen ürünü aldıktan sonra iade edeceğiz veya değişim yapacağız.

❤ Boyute'ye hoş geldiniz❤

Biz fabrika doğrudan satış mağazası, esas olarak metal pirinç takı yapımı malzemeleri tedarik ediyoruz.Telkari, çiçekler, boncuklar, madalyonlar, kol düğmeleri, halka boşlukları, küpe tabanı, broş tabanı, kolye tabanı, saç aksesuarları vb.takı aksesuarları, takı yapımı için binlerce Dıy el yapımı malzeme.

Stoktaki tüm ürünler, normalde kaplama ve paketlemeden sonra 3-5 gün içinde gönderiyi düzenleriz.Lütfen satın aldığınızdan emin olun. ^_^

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ürün Ağırlığı 1g
Ürün Uzunluğu 0cm
Malzemeler Pirinç
Ürün Yüksekliği 0inch
Öğe Üçgen Kulak Kancası
Hizmet Dropshipping kabul
Ürün Özellikleri Üçgen Kulak Kancası Malzemeleri
Malzeme Maden
Metal Türü bakır
Menşe Yeri Guangdong, Çin
Ürün Genişliği 0cm
kalite Kurşun ve nikel içermez
Öğe Türü Takı Bulguları
Takı Bulguları Tipi Küpe Ayarları
Ürün Çapı 0cm
Paket Koruma için kabarcık çanta
Nakliye Çin post tarafından zamanında
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası BYT-Küpe Aksesuarları
Marka Adı BOYUTE