Oyuncak Ayı peluş oyuncak Kawaii Doldurulmuş Hayvanlar Bebek sevgililer Günü için Noel doğum günü hediyesi Çocuklar için Kız Arkadaşı

₺211.94 ₺137.74

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c49853

Tanım

Oyuncak Ayı peluş oyuncak Kawaii Doldurulmuş Hayvanlar Bebek sevgililer Günü için Noel doğum günü hediyesi Çocuklar için Kız Arkadaşı

Mermi noktaları: 1、yumuşak ve sevimli: seçmek için bir eşarp ile bir oyuncak ayı tarzı mevcuttur, Noel festival havasına kız arkadaşı için oyuncak ayı oyuncak ve yumuşak vücut ve narin yumuşak dolgu bu peluş güzel bir arkadaş olun.

2、Oynamak için eğlenceli: Küçük oyuncak oyuncak ayı, çocuğunuzun odasına sevimli bir katkı sağlar collection.It sarılmanız ve oynamanız için sevimli ve yumuşak, çocuğun arkadaşı.

3、Dayanıklı Malzeme: Bu Mini Bulanık oyuncak ayı istihdam peluş ve PP pamuk, yüksek kaliteli, uzun bir süre için kullanılabilir, uzun bir süre için size eşlik, sevinç ve sevgi getirmek.

4、Çoklu Kullanımlar: Bu Noel Peluş Oyuncak Ayı oyuncakeviniz, yatak odanız, oturma odanız, aileniz, ofisiniz ve daha fazlası gibi istediğiniz yere yerleştirilebilir.

5、Mükemmel Hediye: Büyük Noel veya doğum günü partisi hediyeleri, Paskalya yumurtaları, Paskalya sepeti dolgu maddeleri, parti hediyeleri, arkadaşlarınızı eğlendirmek için paskalya süsleri, Noel Ayı peluş oyuncak yeniden kullanılabilir.

Açıklama: Bu oyuncak ayı oyuncak peluş ve PP pamuktan yapılmıştır, dayanıklıdır ve size neşe ve sevgi getirerek uzun süre eşlik edebilir; sevimli ve güzel, kızlar, erkekler, gelin ve çocuk bayramı, Noel, doğum günü, Sevgililer Günü, cadılar bayramı için uygundur.

Şartname: Adı: Oyuncak ayı Oyuncak

Malzeme: Yumuşak PP pamuk dolum, Avrupa vizon polar

Boyutu: oturma yüksekliği yaklaşık 25 cm / 9.84 in

Ambalaj Listesi: Oyuncak ayı Oyuncak * 1

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı MINOCOOL
Tema Hayvanlar ve Doğa
Yaş Öner 18+, 14+y, 12+y
Model Numarası oyuncak ayı peluş oyuncak
Doldurulmuş Hayvanlar Oyuncak Oyuncak Ayı Oyuncak
Kaynak Anakara Çin
Sertifika 3C
Doldurma PP Pamuk