Nane Balon Garland Doğum Günü Partisi Bebek Duş Süslemeleri Kemer Kiti Nane Yeşil Altın Gümüş Metalik Balonlar düğün için

₺434.92 ₺317.53

  • Etiketler: bebek mickey süslemeleri, bebek duşu gri süslemeler, nane yeşili bebek dekorasyonu, balonlar yaş 70 dekor, nane yeşili dekorasyon çocuklar, ayıklayacaktır parti pembe elbise, balonlar ayıklamaya bayılır, nane yeşili süslemeler, partiler dekor ayıklayacaktır, bebek duşu yeşil süslemeler
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4901

Tanım

Nane Altın Gümüş Metalik Balonlar Garland Kemer Kiti Jungle Safari için Bebek Duş Boho Vahşi Bir Doğum Günü Partisi Süslemeleri

Ne alacaksın:

20 lateks balonlar ( 10 tiffany mavi, 10 beyaz) 12 inç

20 lateks balonlar (10 tiffany mavi, 10 beyaz) 5 inç

60 metalik balon (20 nane, 20 altın, 20 beyaz) 10 inç

12 konfeti balonları ( 6 tiffany mavi, 6 şerit) 12 inç

1 balon bant şeridi

Alıcı Okuma

1. Ödeme alındıktan sonra genellikle 24 saat içinde siparişlere devam edeceğiz.Yukarıdaki Teslim tarihi sadece referans içindir, Bazen tatiller, festivaller,Kötü Hava koşulları, gümrükler vb. Nedeniyle gecikecektir.

2. Fiyat,Gümrük Vergisi, Uzak Alan Ücreti veya kuryeden ödenecek diğer Ücretleri içermez.

3. Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri,özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Nakliye ve iade politikası

1. Müşterilerimizin iyi durumda aldığından emin olmak için öğeler göndermeden önce iyi kontrol edilecek ve paketlenecektir.

2. Biz sadece teyit sipariş gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

3. Eğer tahmini teslim süresi içinde parsel almadıysanız, lütfen bize ulaşın, biz shippment izlemek ve yakında size cevap verecektir.

4. Biz de DHL, UPS, EMS vb gibi ekspres nakliye sunuyoruz, acilen ihtiyacınız varsa veya miktar büyükse lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

5. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim:

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız).

2. Aldığınız ürünler hasarlı veya yanlış stiller ise, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri geliştireceğiz, Memnuniyetiniz daha iyisini yapmak için motivasyonumuzdur.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Neden Düğün & Nişan, doğum günü partisi, Parti
Malzeme LATEKS
Kaynak Anakara Çin