KOLAY YAKALAMA 121 Adet Sazan Balıkçılık Aksesuarları sazan Kanca ile Anti Arapsaçı Kol hattı ayarlayıcı Yem vidalı kanca Stoper sazan mücadele

₺257.60 ₺164.95

  • Etiketler: kapı durdurma aıma, los olta, sazan balıkçılığı maskesi, kimya olta, çanta carpfishing balıkçılık, stoper anne resimleri, stoper kazak, evrak çantası carpfishing, çizgi stili elbise kızlar, nodi stoper balıkçılık
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c48726

Tanım

Marka: KOLAY YAKALAMA

Miktar: 121 adet/kutu sazan balıkçılık kanca: size2# 10 adet, size4# 10 adet, size6# 10 adet, size8# 10 adet kanca stoper: 40 adet yem vida: 20 adet camo hattı hizalayıcı:10 adet yeşil hat hizalayıcı:10 adet 2 m yumuşak tüp:1 adet

Renk: rastgele

Özellik: Sazan balıkçılığı için kullanıldı.DIY sazan balıkçılığınız için çeşitli sazan takımları.Kutu paketi taşıması kolaydır.

Uyarı: Bazı renkler fotoğraflarda gösterilmeyebilir, rastgele.teşekkürler

1.Teslim tarihi 10~30 gün uzatılacak, paket hala teslim edilmezse, tüm paranızı iade edeceğiz veya size yeni parsel göndereceğiz.

2. İzleme bilgisi yok.

Paket gönderildikten sonra lütfen paketinizi 17track web sitesinde takip edin.7 Gün sonra hala izleme bilgisi yoksa, lütfen en kısa sürede bize bir mesaj bırakın.

3. Yanlış ürünler veya yanlış miktarlar.

Paketin üzerinde bir etiket var, lütfen bize etiket ve ürünlerin resimlerini gösterin, eğer bu bizim hatamızsa, size yeni doğru ürünleri yeniden göndereceğiz veya size kısmi para iade edeceğiz.Uzunluk hakkında, Ölçüm birkaç milimetreye sahip olabilir error.It izin verilir, Lütfen aldırmayın.

4. Nakliye.

Tüm paketler ödeme onaylandıktan sonra 3 gün içinde sevk edilecektir, teslimat süresi tatil, kötü hava, gümrük veya diğer koşullar nedeniyle gecikebilir, nakliye olağandışı bulursanız, lütfen hızlı bir şekilde bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkürler.

5. Geri bildirim.

herhangi bir olumsuzluğu kabul edemeyiz feedback.It herhangi bir sorunu çözemiyorum.Herkese hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacağız.lütfen bize beş yıldız ve olumlu geri bildirimler verin.Geri bildirim bizim için çok önemlidir.

6. Tartışma.

anlaşmazlığı açacağınızı umuyoruz.anlaşmazlık herhangi bir sorunu çözemez.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.Sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük gücümüzdür.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası sazan mücadele
Pozisyon Rezervuar Göleti
Geri çekilebilir Bacak ile veya Değil No
Arkalık ile veya Değil No
Marka Adı kolay yakalama
Miktar 121 adet / kutu
Malzeme Alaşım