K92C Dekoratif Altıgen Kalem kalemlik Makyaj Araçları Uzaktan Kumanda Tutucu Kutusu

₺72.11 ₺59.17

  • Etiketler: akrilik 24 kalem
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4763

Tanım

K92C Dekoratif Altıgen Kalem kalemlik Makyaj Araçları Uzaktan Kumanda Tutucu Kutusu

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli.

Kaliteli PS malzeme benimser, hafif, su geçirmez ve dayanıklı.Yatak odası, şifoniyer tezgahı, ofis, yurt masası düzenlemek için bu çok fonksiyonlu masaüstü depolama tutucusunu seçmek, temiz ve düzenli hale getirmek.

Büyük kapasiteli, boyut 12.8x12.8x11.6 cm/5.04x5.04x4. 57 inç, 15'ten fazla kalem, makyaj fırçası, boya fırçası ve daha fazlasını barındırabilir.Çocuklar, öğrenciler, öğretmenler, sanatçılar, ofis personeli vb.İçin idealdir.

Çoklu kullanım yöntemleri, kolayca depolama çeşitli ev ofis malzemeleri, gibi boya fırçaları, renkli kalemler, maker kalemler, makyaj fırçası, diş fırçası, diş macunu, cetveller, makas, rujlar, uzaktan kumanda, usb kabloları, gözlük, el kremi, tutkal, oje, not pedleri, çıkartmalar, silgi, bantlar, ve daha fazlası.

Basit ve cömert tasarım, sizin için isteğe bağlı 5 farklı renk.Öğrenciler, çocuklar, erkekler, kızlar vb. İçin harika bir hediye.

YAYGIN OLARAK KULLANIN.Bu yaratıcı şeffaf karikatür kalemlik konteyner öğrenciler kırtasiye/ofis malzemeleri, makyaj araçları ve küçük ev eşyaları için kullanılabilir.Banyo, yatak odası, mutfak, yurt, kasa, ofis masası vb.İçin idealdir.Her şeyi iyi organize edin.

Şartname: Malzeme: PS

Boyutu: yaklaşık 12.8x12.8x11.6 cm/5.04x5. 04x4. 57 inç

Renk: Mavi / Koyu Yeşil / Pembe / Şeffaf / Sarı

Paket İçerir: 1x Büyük Kapasiteli Altıgen kalemlik

not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin