Kedi dışkı Kahve Fincanları İtalyan Yoğunlaştırılmış Kahve seramik fincan Tabağı Takım öğleden sonra çay bardağı küçük kahve fincanı çanak kaşık seti

₺455.85

  • Etiketler: beyaz bardak tabağı büyük, cam bardak tabağı çelik, pirinç çay takımları, lavanta bardak tabakları, renkli çay takımları, çocuk çay takımları, kahve fincanı tabağı yaratıcı, ucuz çay takımları, kürk fincan tabağı, fincan dantel tabağı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4745

Tanım

Kedi dışkı Kahve Fincanları İtalyan Yoğunlaştırılmış Kahve seramik fincan Tabağı Takım öğleden sonra çay bardağı küçük kahve fincanı çanak kaşık seti

Malzeme: Seramik

Kapasite: 180 ml

Özel Not:

1, firmamız hakkında.

Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, alışveriş sürecinde yaşanan sorunları zamanında halledebilecek güçlü bir ekibe sahiptir.

2, cevap sorusu üzerine.

Çalışma süremiz am9: 00-pm22: 00 (Pekin saati), bu süre zarfında bilgi gönderilmezse, ertesi gün zamanında cevap vereceğiz.

3, ürün hakkında.

a Malların hasar gördüğü tespit edilirse, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, size ücretsiz olarak tekrar göndereceğiz.

b Mallar belirtilen süre içinde gelmezse, lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için teslim süresini uzatacağız.

c Mallar kaybolursa, malları alana kadar malları hemen sizin için göndermeyeceğiz.

4. Mal gönderme hakkında.

Size malları zamanında göndereceğiz.Sipariş miktarı yarın çok fazla olduğu için size sadece sipariş sırasına göre sipariş gönderebiliriz.Lütfen anlayın.

5, toptan hakkında.

Eğer bir toptancı iseniz, lütfen bize ulaşın ve size daha iyi bir fiyat vereceğiz.

Satış sonrası hakkında:

1, malları aldığınızda ve malların hasar gördüğünü tespit ettiğinizde, lütfen anlaşmazlığı açmayın, önce müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, sizin için ücretsiz olarak yeniden göndereceğiz veya size ücretsiz olarak yeni aksesuarlar sağlayacağız. (Anlaşmazlığı açarsak, herhangi bir satış sonrası hizmet vermeyeceğiz)

2, kullanılmayacak bulunan malları aldığınızda, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun, resim veya video sağlayacağız, ürünü nasıl kullanacağınızı size söyleyeceğiz.İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz, size ilk kez cevap vereceğiz. (Biz işe gitmek, 9:00-10:00 Pekin zaman, şu anda değil, biz ertesi gün cevap verecektir)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası kupa 1
Seramik Türü Porselen
Özellik Çevre Dostu, Stok
Aksesuarlar Kaşıkla
Marka Adı MÜCADELE TIRNAĞI
Sertifika CIQ
Malzeme Seramik
Drinkware Türü Kupalar
Belirleme 1 pcs
Kaynak Anakara Çin
Tarz Özet
Şekil Kapaklı
Tip Kahve Kupaları