Genshin Darbe Zhong Li ZhongLi 20cm Peluş Bebek Vücut Giysileri ile Küpe satış öncesi

₺929.39

  • Etiketler: yüzük zhongli, geo genshin darbeli küpeler, genshin darbeli eşarp, zürafa peluş yastık, pikachu peluş oyuncaklar 20 cm, gadget genshin etkisi, genshin ımpact kedi giysileri, anime anahtarlık peluş, küpe anime kuro, büyük anime peluş
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c47418

Tanım

Lütfen teslim tarihini 90 gün uzatın,hazırlandıktan sonra bir kerede size gönderecektir,

Geri bildirim: 1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. 2. Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif veya netural geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sizi memnun etmek için herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Lütfen olumsuz geribildirim ve nötr bırakmayın feedback.Do 1-4 yıldız derecelendirmesi bırakmayın.Her işlemin 5 yıldızlı olumlu geribildirim olduğunu umuyoruz .Parselden alınan herhangi bir sorunuz var.Lütfen bizimle iletişime geçin.

Sorunu aktif olarak çözeceğiz.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz!Alacağınız şeyin resimle aynı olduğuna söz veriyoruz.Toptan satışı destekliyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Bölüm Adı Yetişkin
Kaynak türü anime
Model Numarası Bir Boyut
Malzeme Sentetik
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Aksesuarlar
Özel Kullanım Kostümler
Karakterler Şeytan çıkarma yok
Bileşenler Badget'in
Cinsiyet Üniseks