77HD Sevimli Kozmetik Durumda Oyuncak Makyaj Güzellik Playset Yürüyor Çocuk Favori doğum günü hediyesi Çok Katmanlı Döndür Çiçek Şekli Kompakt

₺291.28 ₺192.16

  • Etiketler: Koymak, Oyna Pretend, toksik olmayan makyaj kızları, çocuklar kızlar için makyaj seti
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4609

Tanım

93410

makyaj için oyuncaklar

77HD Sevimli Kozmetik Durumda Oyuncak Makyaj Güzellik Playset Yürüyor Çocuk Favori doğum günü hediyesi Çok Katmanlı Döndür Çiçek Şekli Kompakt

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli

Güvenlik Malzemesi: Nitelikli doğal toz ve plastik malzemeden yapılmış,toksik olmayan çevre dostu malzeme, pürüzsüz kenar tasarımı,çocukların oynaması için güvenli olan aşınmaya dayanıklı.

Interaktif Pretend kozmetik oyuncak: Farklı şekil makyaj seti ile gerçekçi kozmetik oyuncak teklifi, gölge, oje, sünger çubukları, allık vb.İçerir, çok katmanlı kompakt, çocuklarınızın ve oyun arkadaşlarının etkileşimli çıkarlarını geliştirir, bu da birlikte oynarken eğlenmek için harika bir rol yapma oyuncağıdır.

Simülasyon Makyaj Çantası Oyuncak: Çocukların keşfetme arzusunu teşvik etmek için gerçekçi makyaj oyuncağı, çapak yok ve çocuklar için yeterince güvenli olan doğal toz, simüle edilmiş sahne, çocukların makyaj setinin temel becerilerini ve bilişlerini öğrenmelerine yardımcı olur, çocukların konsantrasyonunu ve egzersizini uyandırmak için eğlenceli öğretim kavramı sosyal becerileri.

Geniş Uygulama: Ev dekorasyonu, rol yapma oyunları için uygundur ve ayrıca DIY dollhouse veya pretend oyun dekorasyonu için mükemmel bir seçimdir.

İdeal Hediye: Anaokulları, yürümeye başlayan çocuklar ve kızlar için uygun olan çocukların doğum günü hediyesi, Noel veya Yeni Yıl hediyesi için mükemmel bir seçim.

Şartname: Ambalaj Boyutu: yaklaşık.Bir 27x10. 8x16 cm/10. 62x4. 25x6. 29 inç, B 26x16. 5x18. 5 cm/10. 23x6. 49x7. 28 inç, C 19. 6x19. 6x21. 5 cm / 7. 71x7. 71x8. 46 inç

Malzeme: Plastik

Stil Seçeneği: A / B / C

Net Ağırlık: yaklaşık.A / B 650g / 1.43 lbs, C 750g / 1.65 lbs

Paket içerir: 1 x Gerçekçi Kozmetik Durumda Oyuncak

not: Manuel ölçüm nedeniyle 0-1cm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tema İşgaller
Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 12+y