sinek balıkçılık reel yüksek hızlı 7.2: 1 Yüksek Hızlı Baitcasting Reel Güçlü Fren Kuvveti Dayanıklı Manyetik Fren Balıkçılık Tekerlek

₺665.32 ₺372.52

  • Etiketler: kılıf sinek ligt, anyfısh balıkçılık reel, stronge balıkçılık reel, ul balıkçılık makaraları, demir kasa sineği, sarı kılıf sinek, gro balıkçılık reel, pil daiwa makarası, n balıkçılık makaraları, yeşil balıkçılık reel
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c45324

Tanım

sinek balıkçılık reel yüksek hızlı 7.2: 1 Yüksek Hızlı Baitcasting Reel Güçlü Fren Kuvveti Dayanıklı Manyetik Fren Balıkçılık Tekerlek

STİL: solak, sağlak Özelliği:

1. Geniş Uygulanabilirlik: Tüm sularda kullanılabilir, 8 kg / 282.2 oz büyük balıkçılık gücü, sol ve sağ el seçilebilir.Sal balıkçılığı, buz balıkçılığı, tekne balıkçılığı vb.İçin uygundur.

2. Daha uzağa atmak: hafif metal tel fincan, entegre işleme, kaygan tel fincan kullanımı, şüphesiz daha uzağa atmak yapar.

3. Büyük Nesneleri Kolaylıkla Yakalayın: EVA kaymaz bilyalı kavrama, metal külbütör ile donatılmış, büyük nesneleri kolayca yakalayabilir.

4. Silindirik Tel Çıkış Deliği Tasarımı: Seramik silindirik tel çıkış deliği, akıcı tel çıkışı, güçlü ve aşınmaya dayanıklıdır.

5. Atması kolay: 13+1 aks ile uzun atış anti patlama hattı, akıcı ve doğru atma, böylece balık tutma eğlencesini yaşayabiliriz.

6. Ayarlanabilir 9 Vites Manyetik Fren: 9 vites manyetik fren ayarı, patlama hattı olmadan yüksek verimlilik ve kararlı döküm, 9 vites ayarlanabilir doğrusal, manyetik fren sistemi ve esnek çalışma.

7. Güçlü Frenleme Kuvveti: 8 kg / 282.2 oz güçlü frenleme kuvveti, büyük nesneleri almak kolay, aşınma direnci ve dayanıklı.Frenleme amacına ulaşmak için manyetik kuvvet hattını kesen hat kabı sayesinde, fırlatma stabilitesi mükemmeldir, rüzgar veya rüzgar olduğunda stabil performans gösterebilir.

Belirleme:

Öğe Türü: Tekerlek

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Ürün Boyutu: Yaklaşık.10x11 cm / 3. 9x4. 3 yılında

Hız Oranı: 7.2: 1

Rulman: 13 + 1 Akslar

Fren Gücü: 8 kg / 282.2 oz

Sular: Tatlı Su ve Deniz Suyu

Hat Fincan Kapasitesi:

Hat Çapı: Yaklaşık.0.26 mm Sarma: Yaklaşık.140 m / 153,1 yd

Hat Çapı: Yaklaşık.0.28 mm Sarma: Yaklaşık.120 m / 131,2 yd

Hat Çapı: Yaklaşık.0.30 mm Sarma: Yaklaşık.110 m / 120.3 yd

Su Çarkı Özellikleri:

1. Ultra hafif uzun Atış Anti Patlama hattı

2. 13 + 1 Akslar Paslanmaz Çelik Rulman

3. 8 kg / 282.2 oz Güçlü Frenleme Kuvveti

4. Metal Hafif Hat Kupası

Paket listesi: 1 x Balıkçılık Tekerlek

Not: 1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Sol ve sağ ayrım: saat yönünde sallayarak, sol el saat yönünde sol el için sarsılmış olabilir, sağ el sağ el için saat yönünde sarsılmış olabilir.

İndirim almak için aşağıdaki tıklamaya ihtiyacınız olabilir:

Ödeme hakkında:

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.Cannergiz.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Nakliye hakkında:

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer süre içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Biz satıcı ithalat vergisi sorumlu değildir, alıcı bunun için sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

İade ve geri ödeme:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Cannergiz.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Geri bildirim hakkında:

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Pozisyon Açıklama olarak
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı YOSOO