50 ADET kablo klipsi Kendinden Yapışkanlı Kablo Yönetimi Tel Tutucu Organizatör Kelepçe Traceless kablo tel tutucu Sabitleme Klipsi

₺147.26 ₺86.95

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c435936

Tanım

50 ADET kablo klipsi Kendinden Yapışkanlı Kablo Yönetimi Tel Tutucu Organizatör Kelepçe Traceless kablo tel tutucu Sabitleme Klipsi

Özellikler:

Kablo klipslerimiz süper yapıştırıcı pedlerle birlikte gelir ve cam, metal veya ahşap masalar, masalar ve duvarlar gibi düz ve kuru yüzeylere yapıştırılabilir.Herhangi bir kalıntı ve hasar olmadan çıkarılması kolaydır.

Bu paket, 0,27 inç içindeki tel çapı için 50 adet siyah yapışkan kablo klipsi içerir.Günlük kullanım ihtiyaçlarınız için mükemmel miktar ve boyut.

Bu kablo klipsleri, sağlam ve dayanıklı ve uzun ömürlü, yüksek kaliteli çevre dostu PA66 malzemeden yapılmıştır.Ayrıca kompakt, yerden tasarruf sağlayan ve taşınabilirdirler.

Ağ kabloları, bilgisayar kabloları, USB kabloları, TV kabloları, Noel ışıkları kabloları ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü kabloyu düzenlemek için mükemmeldir.Yaygın ev, ofis ve araba.

Daha yapışkan ve kararlı hale getirmek için 4 köşeyi de aşağı bastırsanız iyi olur, ardından 2'den sonra kullanın hours.It kabloyu yerinde tutmak ve kabloları sıkı tutmak güzel olurdu.

Özellikler:

Malzeme: polikarbonat

Renk: siyah/beyaz / şeffaf

6.7 mm çapında telleri kelepçeleyebilir

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin.

Paket içeriği:

50x kablo klipsi

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri