Çocuklar Tur Tepsisi Seyahat Masa Kapalı ve Açık Öğrenme Eğitici Oyuncaklar 43x36. 5x30cm Çok Fonksiyonlu Aktivite Tepsisi Çocuklar İçin Yürümeye Başlayan

₺640.58 ₺448.43

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c41392

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Seyahat için uygun: Bu yumuşak seyahat tepsisi, hareket halindeyken erkekler ve kızlar için mükemmeldir.Aktivite tepsisi tüm standart araba koltukları için tasarlanmıştır ve yemek yemek, oynamak ve saklamak için mükemmeldir.Ayarlanabilir emniyet kayışları ile seyahat ederken tepsiyi koltuğa sabitleyebilirsiniz.

2、Temizlemesi Kolay: Bu seyahat tepsisi, çocukların seyahati için mükemmel bir arkadaştır, tablette film çizebilir, yapabilir, okuyabilir, yazabilir ve izleyebilirsiniz.Masa üstü ayrıca suda çözünür bir kalemle kolayca boyanabilir ve temizlenebilir.

3、Net Cep Tasarımı: Bu yumuşak seyahat tepsisi net ceplerle tasarlanmıştır, cep telefonları, atıştırmalıklar, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar gibi küçük şeyleri yerleştirebilen birden fazla bölmeye sahiptir, etc.It alanı etkili bir şekilde kullanabilir ve video izlemeyi destekleyebilir.Cep telefonlarını ve tablet bilgisayarları düzeltmek için kullanabilirsiniz, tüm tablet bilgisayar boyutları için uygundur.

4、Dayanıklı Malzeme: Bu seyahat tepsisi dayanıklı Oxford kumaştan yapılmıştır, tahta yüzeyi lekelerden korkmayan PVC su geçirmez membranı benimser, sadece kullanmak için nemli bir bezle silebilirsiniz.Çıkarılabilir tepsiyi seyahat ederken bile istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.

5、Taşıması Kolay: Bu seyahat tepsisinin taşınması ve katlanması kolaydır, parkta, uçakta, trende veya evde olsun, her yere hızlı bir şekilde kurulabilir office.It mama sandalyeleri, geleneksel çocuk sandalyeleri ve hatta hava yolculuğu.

Tanım:

1. File cep tasarımı ve çoklu bölmeleri ile bu seyahat tepsisi, telefonunuz, atıştırmalıklarınız ve daha fazlası gibi küçük eşyaları tutmak için kullanılabilir.

2. Taşıması ve katlanması kolay, parkta, uçakta, trende veya ev ofisinde olsun, her yere hızlı bir şekilde kurulabilir.

3. Lekelerden korkmayan PVC su geçirmez membranı benimser.

4. Çocuk seyahatleri için mükemmel bir arkadaştır,

Belirleme:

Malzeme: Kalınlaşmış oxford kumaş (su geçirmez)

Boyutu: yaklaşık 43 * 36.5 * 30 cm/ 16.9*14.3*11.8 inç

Ağırlık: Yaklaşık 900g

Ambalaj Listesi:

Araba Seyahat Masası*1

Sabit Kemer*1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Kalınlaşmış oxford kumaş (su geçirmez)
Tip Güneşlik Saklama Çantası
Kaynak Anakara Çin
Ağırlık About 900g
Boyut about 43*36.5*30cm/ 16.9*14.3*11.8 inches