Yeni marka kadın kışlık ceketler kadın mont siyah mavi gri mor kırmızı %100 % pamuk süper sıcak su geçirmez rüzgar geçirmez uzun parkas

₺1 496.35 ₺1 152.18

  • Etiketler: mavi parka canva, kızlar mavi parka, parkas erkek, kırmızı parkalar, basit parkalar, parka jackey kadınlar, coutudı parka kadınlar, gri parka kızlar, serin parka kadınlar, ulusal parkalar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4003

Tanım

Sıcak satış + fabrika fiyat + yüksek kalite

Alice'e hoş geldin.caı aşağı ceket ve bandaj elbise, mutlu bir alışveriş var Umut!

Müşteri memnuniyeti en büyük dileğimizdir!

Aşağı ceketler hakkında gerçek resimlere ihtiyacınız varsa, lütfen bana e-postanızı söyler misiniz?

Nakliye:

1. Genellikle, Çoğu sipariş 5-7 iş günü içinde işlenir.Ancak depolama alanımız her an değiştikçe teslimatta gecikme olur.

2.Uluslararası taşımacılığın uzun sürmesi gerekiyor, lütfen sabırlı olun, en son dinamik bilgileri önemsemek için kapatılacağız, parsel düzleştirme de dahil olmak üzere kazara hasar görebilir ve hatta kaybolabilir, lütfen anlayın!Paketinizi almadıysanız veya parsel hasar görmüşse veya arızalı ürünleriniz varsa, lütfen bize kanıt olarak bazı resimler verin, gerçek doğruysa, size yeni bir ürün göndereceğiz.

Herhangi bir gereksinim lütfen parsel göndermeden önce bize bildirin, çünkü parsel gönderildikten sonra hiçbir şeyi değiştiremeyiz!Biz ücretsiz nakliye sağlamak Çin sonrası hava posta, teşekkür ederim.

Dönüşler:

Teslimat maliyeti çok pahalı olduğundan, genellikle yanlış boyutu seçtiyseniz veya beğenmediyseniz ürünleri iade etmeye değmez, normalde saklamanızı tavsiye ederiz, arkadaşınıza satabilir veya hediye olarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz, teşekkür ederim.

Geri bildirim:

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.Teşekkürler!Eğer memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Sorunu çözmek ve sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Çok teşekkürler!

Ismarlama:

Çantalarımızda örnek özel kabul edildiğini görebilirsiniz, Özelleştirmek istediğiniz yolu takip edebilirsiniz.Seçmek için hoş geldiniz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kapatma Tipi fermuarlı
Tip İnce
Cinsiyet kadınlar
Tarz Gündelik
Malzeme Polyester, Pamuk
Model Numarası 6805#
Kumaş Türü Dokuma
Desen Türü Katı
Marka Adı loehsao'nun
Dekorasyon Apolet, Düğme, Akın, Cebinler, Fermuarlılar
Örtüyordu Evet
Giyim Uzunluğu Uzun
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Kalınlık Kalın (Kış)
Doldurma Pamuk
Ağırlık 1.50