852bb USB mini oyun Konsolu Yakalamak Vinç Makinesi şeker makinesi Mini Klip Bebek Eğlence Makinesi

₺1 335.20

  • Etiketler: sinek balıkçılık kadın şeker, roland lazer kesim makinesi
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c399048

Tanım

Alıcılar uyarı

Alıcılar ve satıcılar arasındaki işlem sürecinde ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların neden olduğu hoş olmayan havayı önlemek için, aşağıdaki durumlar önceden kararlaştırılmıştır.

1. Oyuncakların garanti hizmeti yoktur.İnsan yapımı hasardan sonra, sadece ücretsiz bakım hizmeti veriyoruz, sadece makul bir aksesuar ücreti alıyoruz ve alıcı geri dönüşü üstlenecek.

2. Alıcı malları aldığında, tahribatsız makbuzu kontrol etmek ve kontrol etmek için önce malları personelin önünde açın.Mallar hasar görürse, imzalamayı reddedin ve doğrudan bize iade edin.Eğer kontrol etmezseniz, imzalayın, yoksa bekçi (arkadaş) imzalayacaktır.Olaydan sonra saç hasar görürse, muaf tutulacaktır.Sadece bakım hizmetleri veriyoruz ve iade ve aksesuar masrafları alıcı tarafından karşılanıyor.

3. mallar imzalandıktan sonraki 24 saat içinde, bir kalite sorunu (insan dışı hasar) varsa, önce başvurabilir, iletişim kurmayı reddedebilir ve ileri geri taşıyacağız.24 Saat sonra, kalite sorunları veya hasar olacak, bakım için başvurabilir, reddedebilir, iade posta ücreti alıcı tarafından karşılanır.

4. uzaktan kumandalı uçağın kendisi savunmasız bir oyuncaktır.Düzgün çalıştırılmazsa, ilk kez oynatıldığında birçok insan hasarı vakası vardır.Ürün tasarımında olabilecek kusurlardan kaçınmıyoruz, ancak uzaktan kumandalı uçağın zarar görmesi için çok fazla faktör var ve alıcı ile satıcı aynı anda mevcut değil.Bu, kalite anlaşmazlıklarına neden olabilecek en olası bağlantıdır, bu nedenle alıcı ve satıcı özellikle hemfikirdir: alıcı malları aldığında, önce uzaktan kumandalı uçağın, şarj cihazının vb.Olup olmadığını kontrol eder.normal çalışabilir.Uçak kalktığında, bir dahaki sefere meydana gelen hasar, kalite sorunu olmayan insan hasarıdır.

5. Ürünü alırsanız, yukarıdaki düzenlemeleri kabul etmiş sayılırsınız.Herhangi bir itirazınız varsa, lütfen başka bir tane bulun.Teşekkürler!

Tanım:

1. Postayı imzalarken, ürünün hasarlı mı yoksa eksik mi olduğunu kontrol ettiğinizden, kusur olup olmadığını kontrol ettiğinizden ve ardından imzaladığınızdan emin olun.Herhangi bir sorun varsa, lütfen imzalamayı reddedin ve zamanında bizimle iletişime geçin.Muayene yoksa, bunun için doğrudan imzalayacağız.Herhangi bir hasar veya sızıntıdan sorumlu olmayacağız !!

2. Üründen memnun değilseniz, tüm aksesuar seti tamamlanmışsa, sekiz kat fiyatla iade edileceksiniz.Aksesuar eksikliğiniz varsa, maliyeti düşmeniz gerekir.Alıcı iade sorumludur.

3. Kalite sorunları ve iş hatalarımızın nedenleri, çifte yolculuğa katlanacağız. (Alınmasından itibaren 24 saat içinde geçerlidir)

4. Alıcılar önce firmamızı bilgilendirmeli ve sadece onayımızı alabiliriz, aksi takdirde reddetme hakkımız vardır!

5. Bu site, herhangi bir şekilde Ekspres Posta ve Posta ödemek için posta ücretini kabul etmeyi reddediyor case.In böyle bir durumda, alıcı bunun için sorumludur! (Posta ücreti pahalıdır ve reddedilir !!!)

6. Firmamız tarafından satılan mallar kaldırılmış veya durdurulmuşsa, her ölçekteki müşteri değiş tokuş edilmeyecektir.

7. Oyuncaklar fabrika montajı ve nakliyesi sırasında hafif çizikler veya taşlama izleri bırakabilir.Bu kaçınılmazdır ve ürün kalitesi sorunlarına ait değildir.Lütfen anlayın!

Ürün kalitesinin resmi ve açıklaması:

1. Ürün resimleri 100% gerçek nesneler alınır.Resmin renginde herhangi bir değişiklik yapmıyoruz.Farklı ışık ve ekran altında, ürün kaçınılmaz olarak renk farkına sahip olacak ve her şey gerçek şeye tabi olacaktır.

2. fiziksel kalite ile resim arasında bir boşluk var.Örneğin, boyut ve malzemede belirli bir sapma vardır (her kişinin değerleri farklıdır).Fiziksel nesnenin gerçek boyutu ve kalitesi geçerli olacaktır.Ölçeği kavrayamazsanız, danışabilirsiniz.Çünkü boyut ve malzemeler beklendiği kadar iyi değil, vb. standart olarak kullanılamazlar.Gerekirse, sekiz kat fiyatla iade edilecektir.Aksesuar eksikliği varsa, alıcı iade için sorumlu olacaktır.

Bu nihai yorum beyanı mağazamıza aittir !!!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kalıp 852bb'nın sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Marka Opel
Başvuru Numarası Tek kişi