Bekarlığa veda Partisi Peçe ile Zarif Dantel Kenar Kaymaz Şapkalar Gelin Düğün Fotoğrafçılığı için THJ99

₺161.15 ₺107.87

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c397308

Tanım

Bekarlığa veda Partisi Peçe ile Zarif Dantel Kenar Kaymaz Şapkalar Gelin Düğün Fotoğrafçılığı için THJ99

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: Düğün duvağı, giydiğinizde yumuşak ve hafif hissetmenizi sağlayacak yumuşak ve rahat polyesterden yapılmıştır.

2. Uygun Uzunluk: Dantel kenarlı peçe çift katmanlıdır ve kısa peçe, giydiğinizde doğal olarak üst sırtınızı örtecektir.

3. Düzeltmesi Kolay: Peçe, kayma endişesi duymadan başınızın üstüne veya arkasına sabit bir şekilde sabitlenebilen, iyi kayma önleyici özelliklere sahip ve ayrıca saçınıza zarar vermeyen saç tarağı ile donatılmıştır.

4. Çeşitli Durumlar: Düğünler, nişanlar, Cadılar Bayramı, bekarlığa veda partileri, gelin partileri, bekarlığa veda partileri, kokteyl partileri, fotoğraf çekimleri, defileler, cosplay ve hatta günlük kullanım için harika bir saç aksesuarı için mükemmeldir.

5. Zarif Tasarım: Dantel kenar tasarımı, narin dikiş ve klasik tarzı ile önemli anda büyüleyici görünmenizi sağlayacaktır.

Özellikler:

Malzeme: Polyester

Renk: Beyaz / Siyah

Farkına varmak:

1. Farklı monitörler ve ışık efektleri nedeniyle, gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm sapmaya izin verin

Paket içeriği:

1 * Peçe

1, Nakliye Hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade Hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Polyester
Kaynak Anakara Çin