3/6/12 Adet Karahindiba Çiçek Topu Simülasyon Buketleri yapay çiçek Buket Sahte Çiçekler Saplı Plastik Çiçek Ev Dekor

₺276.06 ₺220.88

  • Etiketler: jesmin plastik çiçek, keçe karışımı çiçek, luyun küçük çiçek, boncuklu organze çiçekler, küçük sabun yapımı, soğuk plastik çiçekler, kadife plastik çiçekler, nedime düğün buketi, buket iğnesi, yapay gıda modelleri yapay çiçekler
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c390602

Tanım

3/6/12 Adet Karahindiba Çiçek Topu Simülasyon Buketleri yapay çiçek Buket Sahte Çiçekler Saplı Plastik Çiçek Ev Dekor

Yapay Krizantem ipek Çiçek Buketi, sadece taze çiçekler gibi güzel bir görünüme sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda taze çiçeklerden daha uzun ömürlüdür.Bu yapay Krizantem çiçek başları buketler, çiçek taçları, çiçek aranjmanları, fotoğraf dekorasyonu, kapı çelengi, duvar dekoru vb.İçin kullanılacaktır.

Özellik:

Malzeme: Çiçekler yüksek kaliteli ipekten yapılmıştır, Çiçek sapı içi çelik telden yapılmıştır ve dışı plastiğe sarılmıştır.Gerçekçi yapay çiçek, saf ve zarif, iyi yapılmış canlı renkli gerçek dokunmatik, doğal görünümlü.

Buket Yüksekliği: Çiçek kafa çapı yaklaşık 2.75 inç (7 cm) ve tek bir çiçeğin yüksekliği yaklaşık 11.8 inçtir (30 cm).Yapay Krizantem Çiçeklerinin çalışmasını çok kolaylaştıran esnek ince tel gövdeye sahiptirler, Yüksekliği ayarlamak kolaydır.Sadece sapı pense keserek kesin veya elinizle bükün. hand.It farklı vazolara uyacak şekilde kolayca bükülebilir, kesilebilir veya istediğiniz gibi dışarı çekilebilir.

Çok yönlü: Yapay çiçekler Düğün, festivaller, partiler,DIY buketleri,ev dekorasyonu,mağaza,masa centerpieces,düğün düzenlemeleri,gelin buketleri,gelin duşu, bebek duşu, çelenk, sevgililer Günü ve Noel süsleri vb.İçin mükemmeldir.Kişisel dekorunuza mükemmel uyum sağlayan DIY çiçek aranjmanları dekoru için çok güzel buketler oluşturmak için bu ipek çiçeklerle çalışabilirsiniz.

Not: Yaprakları yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır, ulaşım ihtiyaçları buketin deforme olmasına neden olabilir, lütfen çiçekleri saç kurutma makinesi ile temizlemeye çalışın veya çiçekleri saatlerce bir kenara koyun ,sonra çiçekler daha canlı olacaktır.

Paket içeriği:

3/6/12 x Yapay Krizantem İpek Çiçekler.

(Vazo dahil değildir.)

Temizlemesi Kolay:

Yapay Krizantem topu kir tutmaz.Çiçeklerin üzerinde biraz kir varsa, nazikçe silmek için kuru bir bez kullanabilirsiniz.Ayrıca suyla yıkayabilir, ardından temiz bir bezle kurutabilirsiniz.

Sıcak Not:

1. Manuel ölçüm için boyut, 2 ila 3 mm hata olabilir, normal fenomene aittir.

2. Ve nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

3. Yapay çiçekler nakliye sırasında sıkılabilir ve deforme olabilir, ancak gösterildikten sonra hafif bir ayarlama ile iyileşir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz Çiçek
Neden düğün
Kaynak Anakara Çin
Malzeme İpek
Sınıflandırma Yapay Çiçekler
Çiçek Tarzı Çiçek Kafa