Mantar Sweatpants Erkekler için Spor koşucu pantolonu Atletik Erkek Sweatpants Kadınlar Hip Hop Pantolon 3D Baskı Spor

₺455.28 ₺223.17

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c38861

Tanım

İpli Tasarım: Rahat Eşofman altı, rahat bir uyum için elastik bir bele ve Ayarlanabilir Kordona sahiptir.Jogger Sweatpants'ın Yan Tarafında Ellerinizi Isıtmak ve Cüzdan, Anahtar, Kart vb.Gibi Küçük Eşyaları Taşıma ihtiyaçlarınızı karşılamak için 2 Cep Vardır.Etek sizi sıcak tutmak için sıkılır.

Boyut: S'den 3xl'ye, Erkekler kadınlar Gençler için uygundur.Lütfen sipariş vermeden önce bedeninizi ölçün ve resimde ve açıklamada sağlanan belirli Boyut değerleriyle karşılaştırın, böylece mükemmel uyum sağlayan bir Ayçiçeği Eşofman Altı elde edebilirsiniz.

Cilt Dostu Malzeme: Erkek Kadın Eşofman %100 Birinci Sınıf Polyesterden yapılmıştır.Yumuşak koşucu pantolonu Aşınmaya Dayanıklı ve Dokunması Rahattır.Günlük giyim, egzersiz kıyafeti, dış giyim, spor giyim, gündelik giyim, sokak giyim için mükemmel, Etc.It Hem iç hem de dış mekanlarda size tutarlı bir konfor getirebilir.

Çok durumlar için uygun: Her zaman veya her yerde bu pantolon, ev, Fitness, egzersiz, top oyunları, koşu, koşu, turizm, tatil, müzik festivalleri, Hip-Hop zamanı ve partileri giyebilir.Gençler, gençler, Erkekler, kızlar, kadınlar ve erkekler için mükemmel bir hediye.

Mükemmel Hediye Seçimi: Dinlenme pantolonu, İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında sizin için modaya Uygun Görünümler Yaratmak için Tişörtler, Tişörtler, Ceketler, Kazaklar ve Kapüşonlularla Kolayca Eşleştirilebilir. Winter.It Sevgilinize Noel, Şükran Günü, Yıldönümü vb. Üzerine Kişiselleştirilmiş bir Eşofman vermek iyi bir fikirdir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uygulanabilir Sahne Günlük
CN Fujian
Bel Boyutu (inç cinsinden) -
Fit Tipi Düzenli
Uygulanabilir Sezon Kış
Pantolon Tarzı Eşofman altı
Cinsiyet ADAMLAR
Kalınlık Orta ağırlık
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Pamuk
Tarz Akıllı Gündelik