AT14 Yüzen Yüzme Havuzu ışıkları, Balık Desen Renk Değiştirme havuz ışığı, Glow Sıcak Küvet Gölet Dekor ışıklı çocuk oyuncağı

₺379.94 ₺269.78

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c38126

Tanım

[İnanılmaz yüzen havuz ışıkları]-LED ışıklar suda yüzebilir ve su altında büyüleyici balık şeklindeki ışığı atabilir.Yanıp sönen balık desenlerinde yanıp sönen, canlı renkler çocukların dikkatini çekecektir.Çocuklar harika bir banyo zamanının tadını çıkarabilirler.Küvet oyuncak için iyi bir seçim.

[YÜKSELTME IP67 Su Geçirmez] - Bu havuz ışığı yüzen tamamen yükseltildi ve su geçirmezlik performansı büyük ölçüde geliştirildi.Led ışık paneli kutusu entegre bir Tasarıma sahiptir.Şeffaf kapak silika jel sızdırmazlık halkası ile kapatılmıştır.Pil bölmesini sudan iyi korur.

[LED Küvet ışıkları ve Çevre Dostu] - Bu led havuz aydınlatmasının ışığı ve rengi orta derecede parlaktır.4 Renk(kırmızı yeşil mavi sarı) ve 2 mod(yavaş flaş, hızlı flaş) vardır.Yüksek kaliteli ABS plastik kabuk, çevre dostu.Ama üzerine düşerse kırılacağına dikkat edin. ground.No kenarlar ve köşeler, çocuklar için güvenli.Yüzme havuzu gölet akvaryum çeşme küvet ve benzeri için mükemmel dekorasyon.

[Kolay açma / kapama] - Önceki düğmelerden farklı olarak, geçerli düğme üst kısmın ortasında bulunur, bu dayanıklı ve kararlıdır.Yüzen ışığın şekli elin ergonomisine uygundur, tek elle çalıştırabilirsiniz.Yetişkinler ve çocuklar için basit ve güvenli.Pille çalışan, ışık başına 3*AAA pil gerekir.

[Çok amaçlı]Fantastik ve romantik bir senaryo yapın.Yüzme havuzu, gölet, akvaryum, balık tankı, küvet, spa küveti, parti için mükemmel bir dekor ışıkları.Küvette oynamak için güzel bir küvet ışıkları oyuncağı.Ambiyans ışığı ve gece ışık dekorasyonu iç ve dış mekanlarda kullanılır.

renk: Mavi

Malzeme: plastik

boyutu:12. 3x12. 3x8. 5 CM

Paket içeriği:

1 x havuz projektör ışık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Şekil Hayvan
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı YENİLEME EVİ
Sertifika CCC
Tip Atmosfer
Ampuller Dahil mi No