12 adet / grup 4.6 feet (55 inç) Pembe Pip Berry Garland İlkel Dekor paskalya dekorasyonu

₺3 729.36

  • Etiketler: pip berry çelenk altın, pip berry çelenk siyah, lotus çelenk, karışık berry çelenk, pip berry garland kendin yap yıldızları, çubuklar pip berry rattans, berry çam çelenk, küçük berry çiçek çelenk, berry yaprak çelenk, ilkel çam berry çelenk
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c370549

Tanım

12 adet / grup 4.6 feet (55 inç) Pembe Boru Berry Garland İlkel Dekor paskalya dekorasyonu Ücretsiz Kargo

Detaylar: w / handwrapped kablolu kök

Boyutu: 55 inç = 4.6 ayaklar

Amaçlar: Mantolarınız ve raflarınız, dolaplarınız ve doorways.It paskalya ve sevgililer günü dekorasyonu için ideal bir zanaat öğesidir.

İç mekan kullanımı için tasarlanmıştır.

Biz doğrudan fabrika satıcısıyız, özelleştirilmiş ürünleri kabul etmekten çok memnun oluruz, başka renklere ,boyutlara, farklı tasarımlara ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkür ederim:) Büyük sipariş gerekiyorsa, biz size büyük indirim verecektir!!

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

4) İthalat vergileri,vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

5) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

1.Sevkiyat Şartları:

Sipariş vermeden önce tercih ettiğiniz gönderi yöntemini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeler sadece ödeme Emanet tarafından onaylandıktan sonra sevk edilir.

2.Nakliye Şirketleri:

Gönderiyi "EMS", "UPS","DHL","FEDEX" "TNT"ile kullanıyoruz.

Biz sizin için gemi için en iyi nakliye yolu seçecektir.

3.Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer sipariş öğeleri memnun iseniz, geribildirim bırakın lütfen.Eğer sipariş öğeleri memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

Biz Shandong Eyaleti, Çin'de bir çiçek fabrikası , yapay çiçekler ve bitkiler ,yapay meyveler, düğün çiçekleri,saç çiçekleri, köpük zanaat,çiçek malzemeleri(çiçek sapları, çiçek bandı,organlarındaki dahil) üreten ve satan Maining köpük gül topu, çelenk, çelenk ,mum halkası vb.

Firmamızın mağazasında gösterilen ürünlerimizle ilgileniyorsanız, sipariş vermeye devam edin.Kendi tasarımınız varsa, bunları sizin için yapmaktan da çok memnunuz, lütfen çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin, size en kısa sürede cevap vereceğiz!Kolay satın almanıza izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

kolayca yeniden şekillendirilebilir 55"(4.6')
Model Numarası JR122
ilkel çelenk ilkel ülke
pip berry çelenk kablolu kök
Neden Paskalya
ilkel görünümlü paskalya dekorasyonu için
Tarz Çiçek
ev yapımı ilkel çelenk ülke ilkel çelenk
Renk Pembe, Burgonya, Mor, Sarı, Bronzluk, Yeşil, Mor,
Marka Adı Jarrey'in
ilkel çelenk dekoru ilkel çelenk toptan satışı
Tip Dekoratif Çiçekler ve Çelenkler, çelenk