Araba yıkama fırçası Yıkama Paspas Seti Uzun Saplı Çok Yönlü Oto yıkama aleti Araba Temizliği İçin Suv Kamyon Karavanlar ve Ev Temizlik

₺403.34 ₺322.67

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c360451

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Yumuşak Malzeme: Tüy bırakmayan veya diş açmayan şönil kaşmir, iyi su emilimine sahiptir, çok yumuşak, tüy bırakmayan ve tüy bırakmayan swirl.It iyi deterjanlığa sahiptir, temizlenmesi kolaydır ve iyi bir köpürme işlevine sahiptir.

2、Esnek Tasarım: Araba yıkama ekipmanımız kolay temizlik için 90 derecelik bir açı sağlar. 24.4-38.6 inç geri çekilebilir, büyük ve küçük için evrenseldir cars.In ek olarak, kullanım için mercan postunu da çıkarabilirsiniz.Kaymaz kulplar ve ayarlanabilir uzunluk, temizliğin ihtiyaçlarınıza daha uygun olmasını sağlar.

3、Tutması Kolay: Araba yıkama paspası teleskopik, kaymaz, kalın, güçlüdür ve paslanması kolay değildir.Ergonomik olarak tasarlanmış kaymaz sapın tutması rahattır ve yorulmadan uzun süre el şekline uyar.

4、Çıkarılması Kolay: Araba yıkama paspasının temizlenmesi kolaydır ve dry.It kaldırmak, yıkamak ve değiştirmek kolaydır ve uzun süre kullanabilirsiniz.Bir araba, kamyon, SUV, motosiklet veya tekneyi yıkamak için kullanabilirsiniz.

5、Geniş Uygulama: Araba yıkama paspasımız, aracınızı veya evinizi temizlemek, kurutmak, cilalamak, tozlamak ve parlatmak için mükemmel bir yardımcıdır.Aile arabalarını, suv'ları, motosikletleri, karavanları, kamyonları, otobüsleri yıkamak için kullanabilirsiniz. boats.It pencereler, toz toplayıcılar, tavan vantilatörleri, dış mekan hangarları, tekneler, çocuk slaytları ve daha fazlası için de harika, Farklı temizlik ihtiyaçlarınızı çözebilir!

Tanım:

1. Tüy bırakmayan veya diş açmayan şönil kaşmir, iyi su emilimine sahiptir, çok yumuşaktır, tüy bırakmaz ve girdap içermez.

2. Ergonomik olarak tasarlanmış kaymaz sapı ile tutması rahattır ve yorulmadan uzun süre elinize oturur.

3. Pencereler, toz toplayıcılar, tavan vantilatörleri, dış mekan hangarları, tekneler, çocuk kaydırakları vb.İçin uygundur.

Belirleme:

Kategori: Araba Yıkama Paspas

Boyutu: yaklaşık 62 cm/ 24.4 inç; yaklaşık 98 cm/ 38.6 inç germe sonra

Fonksiyon: Geri çekilebilir, dönebilen, çıkarılabilir, çıkarılabilir ve yıkanabilir malzeme şönil kadife alüminyum alaşım

Kullanım kapsamı: Araba yıkama, araba toz alma ve kurutma, paspas, cam temizleme

Mercan Polar Boyutu: yaklaşık 30*20 cm / 11.8 * 7.9 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Yıkama Paspas

1 * Mercan Polar Yerine

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Öğe Türü Süngerler, Bezler ve Fırçalar
özellik Geri çekilebilir, Döndürülebilir, Kaldırılabilir
Kaynak Anakara Çin