Taiko Davul Taiko Denetleyici Hiçbir Tatsujin Baget Taiko Usta Japon Geleneksel Enstrüman NS Anahtarı PS 3 PS4 Konsol PC

₺1 063.33

  • Etiketler: elektronik davul ps4, ostent taiko anahtarı, gömlek taiko tasushi, davul taiko ps2, kılıflar gamepad ps 4, wii anahtarı, taiko tatsujin telefon, led ps 3, taiko hori'yi değiştir, vaka taiko
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c342878

Tanım

Taiko Davul Taiko Denetleyici Hiçbir Tatsujin Baget Taiko Usta Japon Geleneksel Enstrüman NS Anahtarı PS 3 PS4 Konsol PC

BİLGİ 1. Ürün tanıtımı

Bu taiji davul esas olarak Switch ve PS4 taiji oyunlarını oynamak için kullanılır.PS4 konsolunda oyun oynarken orijinal denetleyiciyi yönlendirmeye gerek yoktur.

Oyun fonksiyonlarının PS3 kısmında da kullanılabilir, 4'ü 1 arada bir taigu oyun ürünüdür; USB2. 0 kablolu bağlantı modu benimsenmiştir;

PC'de yazılım yükseltme desteği;

Küçük denetleyicinin tasarımı, anahtar denetleyicisine ve PS4, PS3 gamepad ile ilgili ok tuşlarına ve işlev tuşlarına sahiptir;

Davul oyunu oynamak için süper hassas tepki hızı;

Tambur, oyunun yanlışlıkla kontrol tuşuna basmasını etkili bir şekilde önleyebilen kontrol tuşundan ayrılır.

Ürün görünüşte güzel ve dinamik use.It switch ve PS4 taigu oyuncuları için gerekli bir üründür.

2. Ürün özellikleri

1. USB2. 0 kablolu bağlantı modu, doğrudan anahtara takılı, ANA düğmeye basıldıktan sonra PS4, PS3 ana bilgisayarı tanınabilir, PS4, PS3 ana bilgisayarı orijinal gamepad önyüklemesi olmadan kullanılabilir.

2. Tambur, kontrol tuşundan bağımsız olarak ayrılır ve oyunun yanlışlıkla kontrol tuşuna basmasını etkili bir şekilde önler

3. Yüksek hızlı MCU MCU kontrol devresinin dahili kullanımı, süper hassas tepki hızı, dinamiğin mükemmel kullanımı.

4. Düşük bekleme güç tüketimi, güvenlik ve çevre koruma, güzel ürün görünümü

5. Çevrimiçi yükseltme yazılım sistemini destekleyin.

3. Talimatlar:

1. TV bağlantısı kullanımı:

Ana bilgisayarı iyi TV'ye bağlayın, (ihtiyaç) temel bağlantı üzerinden TV anahtarı ana bilgisayarını bağlayın, ardından USB hattını da takın davul anahtarı tabanı USB arayüzü ile veya PS3, PS4 USB ana bilgisayar arayüzünde, anahtar modu normal kullanıma girmek için bir düğmeye basabilir, ana düğmeye göre PS4 modu bağlanabilir, TV'yi yalnızca bir anahtar ana bilgisayarında oynatırken bağlamazsanız, bu ürün için ana bilgisayara dağıtım tipi - C USB2.0 kısa hat bağlantısını çok özel bir oyun haline getirebilir.

2. Doğrudan Anahtar ana bilgisayarına bağlanın:

C tipi erkek-USB ana soket adaptörünü Anahtar ana bilgisayarına takın ve ardından TAİgu USB2.0 kablosunu USB adaptörüne takın.Taigu başarıyla kendi kendine bağlanacak ve normal kullanım için adaptöre girmek için bir tuşa basacaktır.

4. Sistem yükseltme

Bilgisayar çevrimiçi yükseltme yazılım sisteminin kullanımını destekleyin, oyun sistemi yükseltmesi, ürün yazılımını güncellemek için çevrimiçi yükseltme veya yükseltme paketi sağlamak için üretici tarafından normal oyunlar olamazsa, fabrika genellikle en son sürümdür. 5. Belirleme:

Çalışma gerilimi: DC 5 V

Giriş akımı: 200mA

Kablo uzunluğu: USB 2.4 M / Mikro 0.35 M

Malzeme: ABS + PE + KALÇA

Paket içeriği:

1X Taiko Davul

Not:

Izin lütfen 1-3mm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışınız için teşekkürler.Anlayışınız için teşekkürler.

fotoğraf

nakliye

. Siparişlerin çoğu ödeme onaylandıktan sonra 2-3 gün içinde gönderilecektir.(Tatil ve Hafta Sonu bekliyoruz).Hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olursa sizi bilgilendireceğiz..

.Genellikle, biz wordwilde öğeleri gemi için Çin sonrası hava posta kullanın.

. Herhangi bir güncelleme bilgisi göstermeyecek olan Çin Post Olağan Küçük Paket Plus tarafından sevk edilen yol.umarım anlayabilir ve sınırlı bir süre içinde mevcut olmayan izleme bilgileri için herhangi bir anlaşmazlık açmazsınız .Umarım sipariş vermeden önce bunun farkında olabilirsiniz .Size verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dilerim .teşekkürler ve saygılar.

LOZİN MAĞAZASI hakkında

. Lozin Mağazası, hem Hong Kong hem de Shenzhen'de kayıtlı, Cannergiz.com.tr'te Altın ve Profesyonel bir Ev ve Bahçe Tedarikçisidir.Tüm ürünleri yapmak için kendi fabrikamız var.Başlıca ürünlerimiz Mutfak , Yemek ve bar,Festival ve Parti Malzemeleri , Ev Tekstili, Ev Dekorları, Golf ürünleri, Saç ve Ağız bakım ürünleri, Mücevher, Ayakkabı vb .Gibi Ev ve Bahçe Ürünleridir.Dünyadaki herhangi bir müşteriye dünya çapında toptan ve damla gemi hizmeti veriyoruz.

hizmet

Ipuçları: Gümrükleme daha uygun hale getirmek için doğru değeri beyan etmeniz veya ürün adını değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen göndermeden önce serbestçe bizimle iletişime geçin .

geri ödeme

Lütfen Not: Gümrükleme daha uygun hale getirmek için doğru değeri beyan etmeniz veya ürün adını değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen göndermeden önce serbestçe bizimle iletişime geçin .

geri bildirim:

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Arayüz Tipi USB
Uyumlu Nintendo Modeli Nintendo Anahtarı
giriş akımı 200mA
Model Numarası LZNS318'NIN sohbeti
Paket Evet
Çalışma gerilimi DC 5 V
Tip Gamepadler
Kablo uzunluğu USB 2.4 M / Mikro 0.35 M
Marka Adı SHACROXX'NIN sohbeti
Uyumlu Marka / Model Nintendo
Malzeme ABS + PE + KALÇALAR