Seksi Sevgiliye Siyah balo kıyafetleri 2019 Sıcak Saten Kısa Kokteyl Parti Elbise Kadınlar İçin

₺1 653.69 ₺1 240.27

  • Etiketler: klasik kokteyl elbisesi, aksesuarlar karcher wd2, maske 2 wd2, parçalar wd2, wd2 kaydedici, tanımsız pantolon, tanımlanmamış cosplay, omuz kokteyl elbisesi, sıcak elbise kokteyli, tanımsız küpe seti
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c341437

Tanım

Mağazamıza hoşgeldiniz

Ürün Fotoğrafları

1. Renk: İstediğiniz herhangi bir renk ısmarlama olabilir .( Bize mesaj bırakın)

2. Boyut: Boyut bilgilerinize göre boyut ısmarlama olabilir .Tabii ki, sipariş vermek için rastgele boyutu da seçebilirsiniz.

3. Yüksek kalite: Fabrikamız 15 yıldan fazla özel deneyime sahiptir.Elbise resim ile %95 % ' den fazla aynı yapılabilir.Toptan satış yapılabilir.Elbisesi, ölçümlerinize ve en sevdiğiniz renge göre özel olarak yapılabilir .Ölçümleriniz boyut grafiğimden çok uzaktaysa, en iyi uyum için son değişikliğin gerekli olabileceğini kabul ettiğiniz sürece elbiseyi ölçümlerinize göre yapmaktan mutluluk duyarız.

Not

Bir, Teklif için gelinlik eldiven gibi herhangi bir aksesuar içermez, düğün duvağı ve kabarık etek veya kombinezon (resimlerin gösterdi)

B, Elbise Özel Boyut, Renk, Tasarım Yapılabilir.Herhangi bir elbiseyi çevrimiçi satın almadan önce ölçümlerinizi bir profesyonel tarafından almanızı şiddetle tavsiye ederiz.Lütfen ölçüm talimatlarını izleyin ve kendinizi dikkatlice ölçün.

C. Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz .

> Renk Şeması

> Boyut Tablosu

hakkımızda

Biz profesyonel bir gelinlik tasarım ve üretim şirketiyiz.Tüm ürünlerimiz en kaliteli malzemelerden ve çok iyi işçilikten yapılmıştır.Ürünlerimiz gelinlikler, gelinlik modelleri, çiçek kız elbiseleri, gelinlik modelleri, bolero ve peçe içerir.Tabii ki, biz alıcı bana göndermek resme göre elbise yapacak açığız.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

SSS

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı YOUXİ'NİN
Gerçek Görüntüler Evet
Model Numarası WD2-034
Elbiseler Uzunluğu Diz Üstü, Mini
Moda Elemanı Basit
Dahili Sütyen Evet
Neden Balo
Malzeme Polyester
Bel kısmı Doğal Faktörler
Tren hiçbiri
Siluet A-hattı
Kol Stili Omuz kapalı
Boyut Standard US Size or Custom made Size
Kumaş Türü SATEN
Dekorasyon hiçbiri
Öğe Türü balo elbiseleri
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Yaka Bir tanem