Lowime Arapça Bir Omuz Uzun Parti Elbiseler Allık Pembe Mermaid Boncuklu Abiye giyim Saten Örgün Balo Elbise Vestido De Festa

₺9 162.25 ₺4 397.91

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c339874

Tanım

Bay Zhu Wedding & Events Dresses Co. ' ya Hoş Geldiniz., Ltd

Biz Çin'de profesyonel bir gelinlik üretim fabrikasıyız.Yaklaşık 10 yıldır düğün ve moda elbiseleri imalatı ve ihracatı yapmaktayız.Stiller de dahil olmak üzere çok çeşitli elbiseler üretebiliriz.

Fabrikamız Özelliği:

1.Mükemmel kalite-üstün kumaş, özel işçilik, doğru ölçüm ve eksiksiz kalite kontrol sistemi.

2.Rekabetçi fiyat-daha fazla miktar, daha fazla indirim.

3.Hızlı teslimat-sipariş verildikten sonra 10-15 gün içinde sevkiyat.

4.Yüksek kalite-Farklı elbiselere göre kumaşları seçin .

Bize resim göndermek istiyorsanız, resim elbisesine özel de yapabiliriz, toptan da sıcak karşılama, lütfen daha fazla bilgi için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin:)

Lütfen Hatırlatma: sipariş sadece bir parça için dress.It şapka, tül eldiven, peçe, Kombinezon, Ceket / Şal / Şal vb. gibi aksesuarlarla birlikte gelmeyecektir.Brezilya'ya gönderirseniz, lütfen mesaj kutusundaki CPF alıcısını bize bildirin, onsuz elbiseyi gönderemeyiz, anlayışınız için teşekkürler.

Ismarlama Hizmet Ismarlama bir boyut sipariş etmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki formatı tamamlayın ve sipariş verdiğinizde bize teklif verin.Teşekkürler! 1. Göğüs: Cm / inç 2. Bel: Cm / İnç3. Kalçalar: Cm / inç 4. Topuk ile yere içi boş: Cm / inç 5. Doğal Yükseklik: Cm / inç 6. Elbise Rengi (Lütfen bir Renk seçin No.renk Grafiğimizden): Renk NO. #7. Aşınma Tarihi: 8.Diğer Gereksinim:

Not: Fotoğraf çekimi, ekran veya renk sıcaklığı vb.Sırasında aydınlatma nedeniyle fotoğrafın renk açısından gerçek öğeden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

hakkımızda

Bay Zhu Wedding & Events Dresses Co. ' ya hoş geldiniz., ltd.Biz bir fabrika doğrudan Cannergiz.com.tr mağaza uzmanlaşmış Düğün ve Olaylar, Giyim, ayakkabı ve Aksesuarları ve diğer yaygın aralıkları moda ürünleri.

Çin'in önde gelen elbise ve gelinlik tasarımcısı şirketlerinden biri olarak, kendi profesyonel tasarımcılarımız var ve mağazamızda listelenen ürünlerin %90'ından fazlasını tasarladık.Kendi profesyonel fotoğrafçılarımız ve modellerimiz var ve %100 gerçek ürün fotoğrafları sunmakta ısrar ediyoruz.

Müşterilerimize her zaman rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz.Ürünlerimizin çoğu sıkı kalite kontrol süreci ile el yapımıdır.Özelleştirilmiş elbiseler ve gelinliklerde de çok güçlüyüz.

Ayrıca müşteri hizmetlerimize de büyük önem veriyoruz ve mağazamızda harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı diliyoruz.

Ödeme Yöntemi

Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonraki 3 gün içinde yapılmalıdır

(1) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

(2) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülke gümrük idarenize danışın.

Nakliye

* Doğru teslimat adresini ve telefonunu verdiğinizden emin olun .Tüm öğeler sadece sizin tarafınızdan sağlanan gönderim adresine gönderilecektir.

* Lütfen istediğiniz nakliye hizmetinden birini seçin:

(1).HongKong Post Hava Parsel (Ücretsiz kargo worldwide) (az 2 KG) yaklaşık 10-30 iş günü gelmesi veya daha fazla tatil sezonunda, takip numarası sağlamak. (Ancak biraz daha uzun süre, ürünleri beklemek için yeterli sabrınız olması gerekir, hatta nadiren kaybolur).

(2).Ems'yi seçebilirsiniz (10'dan fazla ürün ücretsiz olacaktır), yaklaşık 5-12 iş günü sürecektir (çok iyi sevkiyat yolu, sizin için tavsiye)

(3).Ekspres DHL, UPS, ekstra Nakliye seçebilirsiniz costs.It yaklaşık 2-7 iş günü sürer.

iade politikası

Her zaman olduğu gibi, bir sorun varsa veya öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Sipariş vermeye karar vermeden önce lütfen siparişinizi (doğru boyut, renk, stil) dikkatlice onaylayın.Tüm siparişler sipariş onayınıza göre işlenir ve tüm müşterileri memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Sadece kaliteli ürünlerin teslim edileceğini garanti edebiliriz.Web sitemize verilen tüm siparişler her koşulda politikaya uygun olmalıdır.

1. Geri dönüş

--Öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde iade için lütfen bizimle iletişime geçin.O zaman yaşadığınız konular hakkında bizimle görüşebilirsiniz. zamanın %90'ı, geri bir şey göndermek zorunda kalmadan teknik destek vererek sorunu çözebiliyoruz.

-- İade edilen ürün, size gönderildiği, değiştirilmediği ve giyilmediği için mükemmel durumda olmalıdır.Herhangi bir toz, kirli lekeler, değişim vb. Varsa, geri ödeme teklif etmeyeceğiz.Elbiseler için, stok ücreti olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası MZ12021519'NIN sohbeti
Moda Elemanı Basit
Dahili Sütyen Evet
Özel Boyut Mevcut satıcıyla irtibata geçiniz
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Kol Stili Tek Omuz
Marka Adı Düşük zaman
Menşe Yeri Suzhou, Jiangsu, Çin (Anakara)
Kaynak Anakara Çin
Tren Süpürme Treni
Neden Resmi Akşam
Tarz Resmi
Malzeme Polyester
Desen Türü Diğerleri
Siluet Trompet / Deniz Kızı
Bel kısmı Doğal Faktörler
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Gerçek Görüntüler No
Özel renk Renk grafiğimizden renk seçin
Kumaş Türü SATEN
Teslimat 10-15 gün içinde hızlı teslimat
Öğe Türü Ismarlama Fırsat Elbiseleri
Hızlı DHL, İNİŞ, Fedex'in, TNT'NİN, ARAMEX'İN, EMS
Toptan Kabul edilebilir ve indirimli
Yaka Tek Omuz
CN Jiangsu
Yaş hedefli Tüm yaş
Dekorasyon KRİSTAL, Boncuk, Payetli