Anti-kayıp Kukla Zincir Meme Klip emzik klipsi Emzik Tutucu Bebek Duş Hediye

₺39.19 ₺29.87

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c337440

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

Bebek Emzik Klipsi: Silikon ayı desen kayışı, metal klips, gıda sınıfı malzeme güvenliği ve bebeği sağlıklı bir şekilde koruyan bebek emzik klipsi, zincirin sabitlenmesi kolaydır ve emzik, diş kaşıyıcı, salya önlüklerinin kaybolmasını veya yere düşmesini önler, kordon bebek diş kaşıyıcısına ve emziğe kolayca bağlanabilir.

Seçilen Malzeme: nitelikli çevre ahşap ve yumuşak gıda sınıfı silikon malzeme kullanın, çevre dostu ve toksik olmayan, güvenlik ve sağlıklı, bebek diş çıkarma için emin olabilirsiniz.

Çok Amaçlı Diş Çıkarma Kemeri Emzik Klipsi: Emzik klipsi ayrıca bebeklerin diş çıkarma oyuncağı ve emzik klipsi,bebeğin küçük ellerini ve ağız dostunu iyi korumak için süper yumuşak silikon diş çıkarma kordonu, sarmayı önlemek ve güvenlik riskine neden olmak için uygun uzunlukta olabilir.

Temizlemesi Kolay: Bebek emzik klipsi, emzik klipsi kalıplarını önlemek için el yıkama ile kolayca temizlenebilir, lütfen kullanmadan veya saklamadan önce havayla kurutulduğundan emin olun.

Bebekler için harika bir hediye: Duş hediyesi olarak bebekler için uygun emzik klipsi, meme uçlarını, emziklerini, emziklerini, salya önlüklerini, diş kaşıyıcı oyuncağını iyi organize eder ve beşik ve bebek arabası dekorasyonu da olabilir.

Özellikler:

Malzeme: Silikon, Ahşap

Ürün Boyutu: yaklaşık. 26.5 cm/10.43 inç

Renk Seçeneği: Pembe / Mavi / Bej / Beyaz / Fasulye Pembe / Mermer Pembe / Yeşil / Açık Gri / Zencefil / Siyah

Paket içeriği:

1 x Silikon Bebek Emzik Klipsi

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Yaş Aralığı 7-12m
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı bizim beslemek