Paslanmaz Çelik yapışmaz barbekü ızgara BARBEKÜ Fırça Temiz Aracı Tel Kıllar Temizleme Fırçaları Saplı Dayanıklı Aşçı Aksesuarı

₺345.31 ₺200.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c337292

Tanım

RM9604508953206507'NIN sohbeti

Paslanmaz Çelik yapışmaz barbekü ızgara BARBEKÜ Fırça Temiz Aracı Tel Kıllar Temizleme Fırçaları Saplı Dayanıklı Aşçı Aksesuarı

Özellikler

Tipi: BARBEKÜ Temizleme Fırçaları

Malzeme: Paslanmaz çelik tel/ Galvanizli büküm hattı / PP kolu

Boyutu: toplam 43.5 cm, fırça kafası 17 * 7 cm

Için kullanın: fırın ızgara temizleme

Özellik: Non-Stick, ısı direnci, kaynaklı, kolayca temizlenir

Özellikler

Kolayca Temizlenir, Yapışmaz, Kaynaklı, ısıya Dayanıklı Ölü köşelerden arındırmak ve elinizi ızgaradan uzak tutmak için mükemmeldir.

Yüzün üstünü ve diğer taraflarını tek bir vuruşta temizlemeniz kolaydır.

Çelik tel fırça, ızgaradaki kiri ve yağı iyice temizleyin.Kolu ucu asılı delik tasarımı, kolay saklama ve asmak.

Paket Şunlardır

1 Paslanmaz çelik tel barbekü temizleme fırçası

hakkımızda

Hem Hong Kong hem de Shenzhen'de kayıtlı profesyonel bir tedarikçiyiz.kendi fabrikamız var.kaliteli değerli ürünler satıyoruz.2005 yılından bu yana dünyadaki müşterilerimize dünya çapında toptan ve damla gemi hizmeti veriyoruz. işbirliğimizi dört gözle bekliyoruz.

Nakliye

. Çoğunlukla, siparişler ödeme onaylandıktan sonra 2-4 iş günü içinde gönderilecektir. .Hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olursa sizi bilgilendireceğiz. .Öğeler sadece ödeme onaylandıktan sonra gönderilir. .Cannergiz.com.tr ödemenizi onaylamak için 24 saat gerekir. .Mostly.It çin Post Kayıtlı Hava Posta ile ülkenize 15-40 sürer. . epacket tarafından 7-15 gün.EMS tarafından 3-10 gün. DHL tarafından 3-7 gün. .Çoğunlukla, Çin Post Kayıtlı Air Mail'in izleme bilgileri 2-7 iş günü içinde güncellenecektir. .Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin. .Sadece yazdığınız adrese göndeririz. .Rus arkadaşlar tam adınızı yazmanız gerekir, aksi takdirde parsel alamazsınız.

Hizmet

. 7-24 saat çevrimiçi hizmet sunuyoruz. .Sorunuz 6 saat içinde cevaplandırılacaktır .Göndermeden önce malları dikkatlice kontrol edeceğiz. .Çalışma süremiz.pazartesiden cumartesiye. .Yardım edebileceğimiz bir şey olursa.pls bize ulaşın.

Geri bildirim

. Öğelerden memnunsanız.Size minnettar olacağız.bize 5 parlayan yıldız verirseniz ve iyi hislerinizi paylaşırsanız veya güzel gerçek fotoğrafları paylaşırsanız. .Olumlu geri bildiriminiz bize ve yeni alıcıya çok yardımcı olacaktır. .Üründen memnun değilseniz.pls bir anlaşmazlık açmayın veya olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.pls bize ulaşın.size en kısa sürede Memnun bir Çözüm sunacağız.teşekkür ederim.

Ödeme

. Cannergiz.com.tr'in desteklediği ödemeyi kabul ediyoruz. .Ana kart, VİSA, Webmoney, Boleto

SSS

. S1: Cannergiz.com.tr'te ödeme yapmak güvenli mi? .R: evet.lütfen Cannergiz.com.tr ve Bay Jack Ma'ya inanın. .S2: Çin Post Kayıtlı Hava Posta ile nakliye ne kadar sürer? .R:mostly.it gönderdikten sonra hedefe 15-40 gün sürer. .S3: karışık siparişi destekliyor musunuz? .R: evet.destekliyoruz.istediğiniz her şeyi seçebilirsiniz. .S4: toptan satış yapıyor musunuz? .R: evet.pls bize ulaşın.size en iyi fiyatı vereceğiz.

RM9604508953206509'NIN sohbeti

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz El
Kullanım Barbekü yapmak
Kaynak DE (Kökeni)
Özellik Çevre Dostu, Stok
Tip Bilgisayar Fırçası
Model Numarası 0702689
Malzeme Paslanmaz Çelik