Marchesa Fildişi Gerçek Resimler Lüks Ağır Boncuk Kolsuz Mermaid Kat Uzunluk Parti Balo Dans Gelin Kadınlar Abiye

₺13 789.41 ₺12 410.45

  • Etiketler: bölüm abiye, denizci dans elbise, hbenna abiye, parti bluzlar kadınlar akşam, borga parti elbisesi, ol parti elbise, st elbise dansı, balo elbise kadın akşam, tanımsız pantolon, tanımsız küpe seti
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c335428

Tanım

boyut tablosu

renk şeması

teslimat nasıl yapılır?

Satın Alma Kılavuzu

1).Bir elbise eldiven, peçe, şal, kombinezon veya kolye gibi aksesuarlar içermez (resimlerde gösterilir) .Teklif sadece bir elbise içindir.Bu aksesuarları istiyorsanız, sipariş verdiğinizde lütfen bizimle iletişime geçin. 2).Bilgisayar ekranı, özellikle CRT ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz. 3).Lütfen kendinizi dikkatlice ölçün ve elbiseniz için bize doğru boyutları verin. 4).İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı tarafından karşılanacaktır.Parsel üzerinde gerekli herhangi bir özel açıklama, lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve beş yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

firmamız

biz çin'de bir profesyonel fabrika bulunmaktadır.fabrikamız yaklaşık 6 yıl açıldı ve üretim odasında 50 işçi var.biz 10 deisgners var ve her zaman yüksek kaliteli ısmarlama hizmet almak.çin'deki tüm sadık müşterilerimize birçok yıldız / başarılı kadın / TV sunucusu.elbette, ABD /Rusya/Suudi Arabistan/ Fransa/Dubai'den gelen birçok sadık ortağımız ve müşterimiz var.dileklerimiz, tüm müşterilerimize daha harika elbiseler almak ve tüm kadınların güzel elbiseler giymesine izin vermektir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Neden Resmi Akşam
Bel kısmı Doğal Faktörler
Malzeme Asetat
Moda Elemanı Boncuk
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Kumaş Türü SATEN
Yaka O-Boyun
Dahili Sütyen Evet
Öğe Türü Abiye
Tarz Enfes
Siluet Trompet / Deniz Kızı
Gerçek Görüntüler Evet
Kaynak Anakara Çin
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Yaş hedefli Tüm yaş
Tren Süpürme Treni
Marka Adı YUXİYAHSLF'NIN sohbeti
Dekorasyon Boncuk
Desen Türü Diğerleri
Kol Stili Düzenli
CN Jiangsu