Jingdezhen Fırın Fırında Gök Mavisi Seramik Kapak Yüksek Sıcaklık Gaz Fırın Kung Fu çay gereçleri Braketi Dekorasyon Çay Töreni Çay

₺856.33

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c334443

Tanım

Haru Sensei Tasarımcıları

Özellikler: Mağazadaki Tüm Ürünler Temel olarak Bir Siparişten Başlayarak Özelleştirmeyi Destekler ve Desenler, Metinler ve Şekiller gibi Çeşitli Tasarımlarda Tasarlanabilir ve Üretilebilir.

Hizmet: Fincan Gövdesinde veya Fincanın Alt Kısmında, her Fincana başlamak için imza veya Ayet 10 Yuan ile Özelleştirilebilir, 5 Kelimeyle Sınırlıdır, tek Bir Fincan 1 Yuan'ı Geçebilir.Ayrıntılar için Sahibine danışın.

Kurumsal Grup Satın Alma Özelleştirmesi: Her Türlü Şekil ve Nesne Tasarlanabilir ve Üretilebilir.Benimle İletişime Geçmeyi Unutma!

[Bir hediye kutusu eklemeniz gerekiyorsa, fiyatı değiştirmek için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun veya doğrudan mağazadaki hediye Kutusunu sipariş edin]]

Alışveriş Talimatları:

Porselen Kırılgandır.Dış Ambalaj Ekstrüde Edilmiş veya hasar görmüşse, lütfen ürünü Kuryenin önünde kontrol edin.Herhangi bir Hasar varsa, her iki tarafın kaybını en aza indirmek için lütfen reddedin ve Kurye üzerindeki Telefon Numarasıyla hemen iletişime geçin.Bir Yedek Ayarlayacağız.Seramik Kırılgandır.imzaladıktan sonra, Varsayılan olarak Sorun Olmadığı Onaylanır.imzaladıktan sonra Hasar Riski Satış sonrası Olamaz!İmzaladıktan veya kullandıktan sonra herhangi bir nedenle kırılmış veya hasar görmüşse, iade etmeyeceğiz veya değiştirmeyeceğiz.Lütfen malları aldıktan sonra kontrol edin ve imzalamadan önce dikkatlice Kontrol edin.

Ürünlerimizin Hepsi Gerçek Resimler.El İşi, Özellikle Fırında Pişmiş Ürünler, Parti Değişiklikleri hakkında Bilgi edinmek için Fotoğraf Çekmek üzere Sahibiyle İletişime geçebilir.Ürünler el hissi, renk farkı ve boyut gibi öznel nedenlerden dolayı iade edilirse, navlun kendiniz ödenecektir.

Sipariş Ettiğiniz Ürün Bunun Kabulüne Eşittir Notice.It Yasal Dayanağı vardır.Lütfen Bilinçli olarak Buna Uyun.

Eski Müşteriler, Aşağıdakiler için 15 Günlük Değişim Hizmeti Sağlar Purchasing.as Satış Geri Bildirimi iyi olmadığı sürece, Yerini Alacağız.

Eklemeye Hoş Geldiniz: 18107989046

Jingdezhen Bay Qing Zen Çay Estetiği A. Ş., ltd.

Üretim Direktörü Cep Telefonu: 13707982029 Yuan (Chen) Zirve

Mağaza Sahibi Tel: 18107989046 Xu Wan

Her birimiz El Yapımıyız, Estetik ve Pratiklik arasındaki Dengeye Dikkat ediyoruz.

Her Müşteriye Seramik Sevgisi ile Davranın ve Her zaman Alibaba'da Yaşamayı Umuyoruz.

Başlıca ürünlerimiz: El sanatları çömlekçiliği, çömlekçilik çömlekçiliği, çömlekçilik vazoları, çömlekçilik ürünleri vb.!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı NoEnName_Null
Malzeme Çanak çömlek
Marka Bay Qing
Tarz Klasik
Kaynak Anakara Çin
Sınır Ötesi İhracatın Özel Olup Olmadığı No
Ürün No Fırında Pişmiş Kapak
Patent kaynağı veya değil No
Paketleme Karton ambalaj
Kategori Aletler
IP yetkilendirmesi No
Bu bir hediye mi No