1.1 L ışık demlik taşınabilir açık kamp su ısıtıcısı ısıya dayanıklı piknik demlik kahve makinesi saklama çantası tencere için

₺193.68 ₺118.15

  • Etiketler: emaye çaydanlık ıslık, mini beyaz su ısıtıcısı, kaplı paslanmaz çelik su ısıtıcısı, Mini Metal su ısıtıcısı, creuset emaye çelik su ısıtıcısı, mini demir su ısıtıcısı, siyah emaye su ısıtıcısı, dmwd paslanmaz çelik su ısıtıcısı, paslanmaz çelik kırmızı su ısıtıcısı, mini seramik su ısıtıcısı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c332087

Tanım

[Gıda sınıfı su ısıtıcısı] Bu kamp su ısıtıcısı, hızlı ısı iletimi, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon direnci, paslanma ve dayanıklılığa sahip sert anodize alüminyumdan yapılmıştır.

[Güvenli ve rahat] Bu kamp tenceresi tutacağı ve kapak düğmesi, ellerinizi yanmaktan korumak için yalıtım malzemeleriyle kaplanmıştır.Kullanımdayken, kamp çaydanlığının kapağını sağlam tutun.Su çıkışı, sıcak suyun sıçramasını önlemek için tasarlanmıştır.

[Hızlı ısıtma] Bu kamp çaydanlık açık alev üzerinde kullanılabilir.Yaklaşık 3 ila 5 dakika sonra buharda kahve veya çayın tadını çıkarabilirsiniz.

[Taşınabilir ve taşınabilir] Bu kamp su şişesi bir taşıma çantası ile birlikte gelir.Bir sırt çantasına koyabilir veya asabilirsiniz it.It yaklaşık üç yumurtanın ağırlığı olan sadece yaklaşık 0,45 pound ağırlığındadır.

【Kamp için büyük kapasite】Kamp ihtiyaçlarını karşılamak için 1.1 L büyük kapasite.Bu kamp tenceresi çoğu dış mekan sobası ve açık alevle uyumludur.Yaklaşık 3 ila 5 dakika sonra sıcak kahve veya çayın tadını çıkarabilirsiniz.

özellik:

1: Yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmış, dayanıklı, ısıya dayanıklı ve dayanıklıdır.

2: Kısa su çıkış tasarımı, taşıması kolay.

3: Katlama kolu, ellerinizi korumak için haşlanma önleyici işlevi olan ısı yalıtımlı plastikten yapılmıştır.

4: Pürüzsüz yüzey, şık ve temiz görünüm.

5: Avrupa ve Amerikan gıda güvenliği standartlarına uygun olarak, sağlık ve güvenlik.

6. Açık havada veya evde kullanın.

Renk: Siyah

Malzeme: Alüminyum

Kapasite: 1.1 L

Meme çapı: yaklaşık 1.1 cm / 0.43 inç

Kapak çapı: yaklaşık 9 cm / 3.54 inç

Boyutu: yaklaşık 15x15x8 cm / 5.91x5.91x3. 15 inç

ambalaj listesi:

Alüminyum çaydanlık x1 + depolama örgü çanta x1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tip kamp su ısıtıcısı, kamp su ısıtıcısı, kamp cezve, kamp cezve, kamp çay su ısıtıcısı, kaynar su için kamp su ısıtıcıları, kamp ateşi cezve, kamp kahvesi, kamp tenceresi, Kamp Çaydanlık, açık ateş için kamp su ısıtıcısı, kaynar su için kamp su ısıtıcıları, kamp ateşi su ısıtıcısı, kamp su kazanı, perculator cezve kamp, bir kutuda taşınabilir kamp ateşi
Model Numarası 1.1 L hafif çaydanlık taşınabilir açık kamp su ısıtıcısı ısıya dayanıklı
Boyutlar Yaklaşık. 15x15x8 cm / 5.91x5.91x3.15 inç
Özellik Çevre Dostu, Stok
Malzeme 1.1 L
Sertifika CIQ
Renk Alüminyum
Çanta Tarzı El Sepeti
İçin uygun Kamp yapmak, Eğlence Amaçlı Kullanım, Acil, Sırt Çantasıyla Gezi, Piknik
Kapak Çapı Yaklaşık. 9 cm / 3.54 inç
Meme Çapı Yaklaşık. 1.1 cm / 0.43 inç