Kalafat Sonlandırıcı Harç Dolgu Macunu Pürüzsüz Kazıyıcı El Aletleri için Uygun duvar karoları Harç Poliüretan Kalafat Aksesuarları

₺51.56 ₺31.01

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c330491

Tanım

Kalafat Sonlandırıcı Harç Dolgu Macunu Pürüzsüz Kazıyıcı El Aletleri için Uygun duvar karoları Harç Poliüretan Kalafat Aksesuarları

Belirleme :

Malzeme: TPE

Renk: Siyah

Boyutu: 9.5 * 6.5 cm

Tanım:

- Bu tür kiremit kanca temizleme aracı, insan vücudu mühendisliğine uygun, kontrol etmeniz için uygun ve düşmesi kolay olmayan ark kolu ile tasarlanmıştır, sorunsuz kullanabilirsiniz.

- Kiremit harç sökücü küçük boyutlu olarak tasarlanmıştır, kontrol yönünü kolayca ve hızlı bir şekilde ayarlayabilir, kancayı kolayca ve hızlı bir şekilde temizlemenize yardımcı olabilirsiniz.

- Bu kiremit harç sökücü, sadece kirli kancayı temizlemekle kalmayıp aynı zamanda mutfağınızı, banyonuzu ve diğer yerlerinizi temizlemek için de kullanılabilen küçük temizlik işleri için uygundur.

- İnce kiremit kancası çıkarma aleti, kirleri kolayca ve hızlı bir şekilde çıkararak dar bir yere yerleştirilmeye uygundur.

- Bu tür kiremit harcı sökücü, fayansları, kancaları ve diğer yerleri temizlemek için kullanılabilir, sizin için zaman ve güç tasarrufu sağlar.

Notlar:

1. Lütfen hafif bir sapma olabileceğini anlayın.

2. Aydınlatma ve monitörler nedeniyle, resim ile gerçek öğe arasında küçük farklılıklar vardır.

Paket içeriği:

1 * kiremit harç sökücü

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Özellik 3 Tamir Araçları
Özellik 1 ağaç işleme aletleri
Özellik 2 ev aletleri
Özellik 4 temizleme araçları
Kullanım Zemin
Özellik Çevre Dostu
Kolu Malzeme Plastik