Dikdörtgen Havuz Yaprak Örtüsü Yerde Dikdörtgen Yaprak Ağı Havuz Örtüsü Hafif Yaprak Ağı Havuz Örtüsü Yerde Dikdörtgen Ağ

₺643.25 ₺450.33

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c330302

Tanım

Özellikler:

Havuz örtüsü yer içi yüzme havuzları için uygundur.

Dikdörtgen Havuz Yaprağı Ağlarımız, küçük yaprakları daha iyi dışarıda tutmak için daha ince bir ağa sahiptir.

Güçlü ve sıkı olan ve yırtılması kolay olmayan yüksek kaliteli polietilenden yapılmıştır.

Ürün malzemesi: Yüksek kaliteli yüksek kaliteli polietilenden yapılmıştır

Ambalaj Listesi: Yaprak Net Kapak*1 adet

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Dereceli Malzeme】 Yer içi yüzme havuzlarında kullanılacak havuz örtüsü.Dikdörtgen yüzme havuzu yaprak ağ kapağımız, küçük olanı engellemek için daha iyi olan daha ince ağdan yapılmıştır leaves.It yüksek kaliteli polietilenden yapılmıştır, sağlam ve sıkıdır ve yırtılması kolay değildir.

2.【Yüksek Dayanıklılık】 Dikdörtgen Havuz Yaprağı Örtüsünün daha ince örgüsü, daha sıkı altı dikişli kenarı ve daha büyük dikişleri, yaprakları havuzdan daha iyi uzak tutar ve kapağı daha fazla yapar durable.As sonuç olarak, yoğun kullanımdan sonra bile deforme etmek veya yok etmek zordur.

3.【Zahmetsiz Çalışma】 Siyah yüzme havuzu yaprak ağı kapağının kurulumu çok kolaydır, çünkü sadece havuzun yüzeyini örtmeniz gerekir ve ağın kenarındaki deliklerden geçmek için bir ip kullanabilir ve ipleri havuz kenarındaki korkuluklara bağlayabilirsiniz.

4.【Dikdörtgen Havuzlar için Uygun】 Bu yaprak örgü kapak ihtiyaçlarınızı iyi karşılayabilir.Yüzme Havuzu Yaprak Ağımız, ister yerde ister yer üstünde olsun, dikdörtgen havuzlar için mükemmeldir; ister ev ister ticari kullanım için kullanmak isteyin.

5.【Çok Amaçlı Kullanım】 Yaklaşan ilkbaharda temizlemeyi daha kolay ve hızlı hale getirmek için yüzme havuzundaki düşen yaprakların çoğunu yakalamak için bu yaprak ağ örtüsünü kullanın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin