Ev Eşyaları Sevimli Sepet Bebek Bezi Organizatör çamaşır sepetleri Kreş Depolama Çocuk Odası Kreş Dekor Kedi Oyuncak Sepeti

₺91.70 ₺61.45

  • Etiketler: depolama sepeti miffy çocuk, alışveriş sepeti taşıma, depolama sepeti bebek eşyaları, yuvarlak bebek çamaşır sepeti, hommock kız alışveriş arabaları, foursquare alışveriş sepeti, ayakkabı ev eşyaları, resun ev eşyaları dekoru, alışveriş sepeti kapağı bebek, bebek taşınabilir hamak
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c3303

Tanım

Büyük Keçe Oyuncak Sepeti Battaniye Depolama Sepeti Uzun Saplı Dekoratif Giysiler Sepet Sepetleri Yastıklar Çamaşır

Özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli

Malzeme: Bu çocuk oyuncak sepeti, dayanıklı ve temizlenmesi kolay kaliteli keçe kumaştan yapılmıştır.Bu, onu çeşitli etkinlikler için mükemmel bir depolama çözümüne dönüştürür.

Çoklu Kullanım: Sadece bir oyuncak sepeti değil, aynı zamanda giysi, çamaşır ve kitaplar için bir saklama sepetidir.Bu çok yönlü oyuncak sepeti aileniz için uygundur.

Geniş Tutamak: Oyuncak sepeti, maksimum taşınabilirlik için tutması kolay büyük tutamaklara sahiptir.Ağırsa kolu çekebilirsiniz ve zemini çizmez.

Taşınabilir: Çamaşır sepetinin montajı ve sökülmesi kolaydır.Yıkamayı bitirdiğinizde, daha fazla yerden tasarruf etmek için katlanabilir ve taşıması kolay olabilir.

Bakım: Soğuk suyla yıkayın.Keçe ürünleri ağartılamaz.Saf yün ile işaretlenmiş ve ağartıcı içermeyen nötr bir losyon seçin.Elle yıkayın, çamaşır makinesi kullanmayın.Kirli parçaların sadece nazikçe temizlenmesi gerekir, fırçalamak için asla fırça kullanmayın.Şampuan ve saç kremi ile yıkamak boncuklanma olgusunu azaltabilir.Temizledikten sonra, doğal olarak kuruması için havalandırılan bir yere asın.Kurutmanız gerekiyorsa, lütfen düşük sıcaklıkta kurutma kullanın.

Şartname: Malzeme: Keçe

Tipi: Pembe Hippo / Okul Otobüsü / Uyku Kedi / Araba

Boyutu: Yaklaşık. 35x30 cm/ 13.77x11.81 inç

Paket İçerir: 1x Oyuncak Depolama Sepeti

not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı QILEJVS
Tip Alışveriş Sepeti Kapakları
Yaş Aralığı Doğum, 0-6m, 7-12m, 13-24m arası, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Model Numarası Oyuncak sepeti
çamaşır sepeti Depolama Sepeti
CN Guangdong
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Pamuk