57X30mm Baskı Kağıdı Kendinden yapışkanlı Beyaz Arka Tutkal Yapışkan Etiket Termal Kağıt Baskı Aksesuarı Mini Yazıcı Ericsson

₺9.13 ₺6.28

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c32625

Tanım

Özellikler:

1. Uygulanabilir Ekipman: Bu etiket A6 PeriPage Cep Termal Yazıcı ve PAPERANG P1/P2 Mini Fotoğraf Yazıcısı için uygundur.Cep yazıcıları, anlık fotoğraf yazıcıları vb. İçin idealdir.Yüzeyler pürüzsüz ve temiz, baskı efekti daha iyi ve görüntü baskısı daha net.

2. Kağıt boyutu: 57x30mm (yaklaşık 2.2x1.2 inç), dahil 1 rulo çıkartmalar.Parlak beyaz etiket kağıdına doğrudan termal baskı.Kendinize not almak, işinizi ve hayatınızı düzenli tutmanıza yardımcı olur.

3. Termal çıkartmalar: Yüksek kaliteli termal kağıt çıkartmalar, şeffaf baskı.Termal baskı teknolojisi, hızlı hız, düşük gürültü, net baskı, mürekkep yok, çevre koruma.Küçük boyutlu, taşıması kolay ve sevimli görünüm onu daha şık ve benzersiz kılar.

4. Güçlü yapışkanlık: Etiketin güçlü bir yapıştırıcısı vardır ve yapışması kolaydır.Güçlü yapışkanlık, çıkartmanın çıkabileceğinden asla endişelenmeyin, fotoğrafı istediğiniz gibi yazdırabilir ve odayı veya DIY zanaatını süslemek için kullanabilirsiniz.

5. Kullanım senaryoları: Bu çıkartma çok çeşitli uygulamalara sahiptir ve notları, hataları, programları, notları, web sayfalarını, öğeleri, fotoğrafları vb.Yazdırmak için kullanılabilir., günlük yaşamınıza veya çalışmanıza kolaylık sağlamak ve işinizi ve hayatınızı daha rahat hale getirmek için.

Tanım:

Bu çıkartma çok çeşitli uygulamalara sahiptir ve notları, hataları, programları, notları, web sayfalarını, öğeleri, fotoğrafları vb.Yazdırmak için kullanılabilir., günlük yaşamınıza veya çalışmanıza kolaylık sağlamak ve işinizi ve hayatınızı daha rahat hale getirmek için .

Özellikler:

Malzeme: termal kendinden yapışkanlı kağıt

Boyut: 57 * 30mm

Uygulama kapsamı: Miyav makinesi, Ericsson, etiket yazıcısı, süpermarket kasiyer

Kullanılan tutkal türü: sıcakta eriyen tutkal

Çekme Dayanımı: 90

Uzun vadeli sıcaklık dayanımı: 50 (derece Santigrat)

Uzama: iyi

Paket içeriği:

1 Rulo * Etiket Kağıdı

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir .

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Termal Faks Kağıdı
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı ACEHE'NİN
Kağıt Rulosu Evet
Boyut Other