B6 Retro Tarzı Üç Haneli Kod Kitap Moda kilitli günlük Göz Koruması yazma kağdı Yaratıcı Kırtasiye

₺848.34 ₺492.00

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c32106

Tanım

B6 Retro Tarzı Üç Haneli Kod Kitap Moda kilitli günlük Göz Koruması yazma kağdı Yaratıcı Kırtasiye

Gizlilik koruması: retro metal şifreli kilit, 0-9 üç haneli şifreli kilit, binlerce şifre kombinasyonu, iş sırları veya kişisel gizlilik olsun, sırlarınızı daha iyi korur, tamamen korunabilir.

Yüksek kaliteli deri: yüksek kaliteli PU deri seçin, 360 derece çıkmaz, hassas pres, aşınmaya dayanıklı, kapak kabartmalı denizci elemanları, net çizgiler ve şık bir atmosfer ile dekore edilmiştir.

Göz koruması: Defterin içinde 100 gram bej yazı kağıdı, hassas ve pürüzsüz, göz koruması, toplam 112 sayfa, farklı yazma ihtiyaçlarını karşılamak için yatay çizgilerin ve boş sayfaların mükemmel kombinasyonu.

Depolama işlevi: Bu dizüstü bilgisayar, kartvizitler ve makbuzlar gibi çeşitli dağınık malzemeleri depolayabilen çok işlevli bir veri paketine sahiptir.

Taşınabilir: Dizüstü bilgisayarın boyutu 5,51 x 7,87 x 1,1 inçtir ve 1,35 pound ağırlığındadır.Bir evrak çantasına veya çantaya koyabilir, istediğiniz yere taşıyabilir, istediğiniz zaman açabilir ve günlük hayatınızı kaydetmek için kullanabilirsiniz.

Renk: Kırmızı / mavi

Malzeme: PU + kağıt

Paket içeriği:

1 x dizüstü bilgisayar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin