Asılı bebek bezi saklama çantası Büyük Kapasiteli Kullanımlık Beşik Organizatör Caddy Beşik Caddy Bebekler için Yatak Arabası Beşik Depolama

₺66.78 ₺50.80

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c308528

Tanım

Asılı bebek bezi saklama çantası Büyük Kapasiteli Kullanımlık Beşik Organizatör Caddy Beşik Caddy Bebekler için Yatak Arabası Beşik Depolama

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikler: ASILI BEBEK bezi ORGANİZATÖR çantası.Bebekler için bu bebek bezi saklama çantası, dayanıklı uzun boyunluklarla tasarlanmış, takmanız veya çıkarmanız için uygun beşik.

BÜYÜK KAPASİTE.Düzenlemek ve erişmek için uygun geniş açık saklama çantası.Çocuk bezi, süt şişesi, bebek bezi kitapları, resimli kitaplar, önlükler, bebek muslin, yürümeye başlayan çocuk oyuncağı, mendil, mendil vb.Depolamak için çok uygundur.

ÇOK FONKSİYONLU.Bebek beşik organizatör caddy olarak harika çalışıyor, beşik korkuluk dekorasyon, değişen masa, araba koltukları saklama çantası, bebek troller asılan saklama çantası, kapı asılı organizatör çantası, klozet organizatör, vb.

KALİTELİ MALZEME.En kaliteli polyester pamuklu kumaştan yapılmış, yumuşak ve cilt dostu, BPA yok, keskin kenarlar yok, bebeğiniz için güvenli.Eller ve makinede yıkanabilir.

SEVİMLİ BEŞİK DEKOR.Mükemmel korkuluk dekorasyonu bebek çitleri, bebek yatakları, beşikler için çok uygundur.bebekler, doğum günleri, Noel, Yeni Yıl vb. Çocuklar için hediye.

Özellikler: Renk: Resim Gösterildiği Gibi

Türü: Hayvan; Ay; Gökkuşağı; Zürafalar; Turuncu; Sarı-Çiçek

Malzeme: Polyester Pamuk

Boyutu: Yaklaşık. 39x19 cm / 15. 35x7. 48 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 60g

Paket içeriği: 1 adet beşik bebek bezi Caddy asılı

not: 1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Pamuk
Marka Adı QILEJVS
Yaş Aralığı 4-6y
CN Guangdong
Kaynak Anakara Çin