Perde Çubuk Parantez Sondaj Kendinden Yapışkanlı Perde Çubuk Tutucu Kanca Çivi Ücretsiz Perde Çubuk Kanca Perde Askıları

₺287.47 ₺230.02

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c30535

Tanım

[8 Paket Perde Çubuk Braketleri] Matkap perdelik parantez tutucuları olmadan 8 paket alacaksınız.çok güçlü yapıştırıcı ve dayanıklı, yoğun kullanımdan sonra iyi yapışacaktır.1-2 cm çapında perde çubukları veya havlu çubukları için uygundur.

[Kaliteli Malzemeler] Kaliteli plastikten yapılmış bu perde çubuk kancaları sağlam, dayanıklıdır ve uzun servis döngülerine sahiptir.5kg/11pound yük kapasitesi ile yapışkanlı perde çubuk tutucular kullanım güvenliğini sağlayabilir.

[Ev Dekorasyon Perde Çubuk Braketi] - Modern tasarım şeffaf sabit çubuk braketi, basit ve cömert görünüm, çoğu ev stili için uygun, banyonuzu/yatak odanızı/oturma odanızı/ofisinizi süsleyin.Aynı zamanda, ailenize ve arkadaşlarınıza hediye olarak da verebilirsiniz.

[Kurulumu kolay] Arka tarafta güçlü yapıştırıcı, kolay install.no delik açmanız gerekiyor, çivi yok, duvara zarar yok.Ev Olmayan delinmiş Yuvarlak Çubuk Sabitleme Klipsi, Duvar Braketi Banyo havlu askısı Perde ev düzenleyici Duvar Halka Kanca Tutucular Klipler.Kendinden yapışkanlı bir sırt ile, herhangi bir alet kullanmadan kurulumu kolaydır.

[Geniş Kullanım Yelpazesi] - Bu perde çubuk tutucu, ev mobilyası, cam, ayna, seramik karo, mermer, paslanmaz çelik vb.Gibi pürüzsüz yüzeyler için çok uygundur.Değiller .boyalı veya dokulu duvarlar için uygundur.Matkap perde çubuğu olmayan braket, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir öğedir.

Malzeme: plastik

renk: Siyah + şeffaf

Paket içeriği:

4 x Siyah kanca

4 x Şeffaf kanca

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin