Wifi Kamera 5MP Bullet Su Geçirmez Açık ONVİF Kablolu Kablosuz Gece Görüş Ses Kayıt Video gözetim kamera metal kabuk

₺741.23 ₺496.56

  • Etiketler: ıp kamera ıp kamera, orijinal ıp kamera açık, onvıf ıp kamera antena, dijital saat çocuklar 3g, maxcio wifi'yi değiştir, kaiera video gözetim kubbesi, huisun ıp kamera, ıkelite dijital fotoğraf makinesi, ıp kamera onvfı, mini kamera kay
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c3034

Tanım

Neden Ben

Destek kablosuz bağlantı Kablolu ağ kablosu bağlantısını destekleyin Destek AP hotspot Malzeme: Metal Destek Micro SD kayıt Dahili mikrofon Destek HD çözünürlük 720 P / 1080 P / 5MP Destek bilgisayar, Android telefon, iPhone bağlantısı

Çözünme:

Destek açık su geçirmez Uzaktan gerçek zamanlı video, gerçek zamanlı ses Ses kayıt Lens: 3.6 mm lens İsteğe Bağlı (6mm) Hem Wi-Fi hem de kablolu Modu destekler Destek Micro SD kart (Mikro SD Kart içermez); ONVIF desteği,Üçüncü Taraf NVR ile çalışabilir .Mobil video gözetimi desteği (iOS,android) Hareket Algılama ve E-posta Uyarısını Destekleyin Dahili mikrofon Destek kayıt Video ve ses

Güvenliğinizi koruyun, Anında Hareket Uyarısı

İç mekanlara, dış mekanlara monte edebilir, ailenizi, arabanızı, mağazanızı koruyabilir ve ihtiyacınız olan her yere monte edilebilir.

Daha fazla çözünürlük seçeneği

JIENUO Kamera, 2560 * 1920 veya 2560 * 1440 çözünürlüğe sahip, 1080p olanlardan yaklaşık 2,4 Kat daha net ve daha keskin video çeker.

Daha Net Gece Görüşü

True HD ile her şeyi ayrıntılı olarak görün.Diğer wifi ıp kameralardan daha net ve daha net görüntüler/videolar elde edin.Olağanüstü gece görüşü ile karanlıkta bile net bir şekilde görebilirsiniz.Gündüz veya gece, açık havada veya içeride, JİENUO sizi korumayı bırakmayacak.Bebeğinizin geceleri cep telefonlarınızda tatlı bir rüya görüp görmediğini de kontrol edebilirsiniz IP66 Dış/İç mekan kullanımı için profesyonel güvenlik gözetleme kamerası.Çalışma Koşulları: -45 °C ~ 60 °C, Nem %95 veya daha az (yoğuşmasız)

Yüklenmeyecek mi?Hayır, Daha basit kurulum, sadece 3 adım

1. Güç adaptörünü bağlayın, 2. Uygulamayı yükleyin, 3. Kamerayı arayın (ürün kolay kurulum kılavuzunu içerir, kurulum videosunu da izleyebilirsiniz)

Cep telefonu gerçek zamanlı bağlantısını destekleyin, ihtiyacınız olursa daha fazla bağlantı yöntemini de destekliyoruz

Destek Android cep telefonu bağlantısı, destek İphone bağlantısı, destek bilgisayar bağlantısı, destek tarayıcı bağlantısı.

Canlı videoyu telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan uzaktan görebilir ve gerçek zamanlı sesleri duyabilirsiniz.

Kablosuz ıp kameranızı mobil uygulama aracılığıyla dünyanın herhangi bir yerinden canlı video ve ses bağlayabilirsiniz.

Tüm hareketleri SD karta kaydedin

Mikro SD kart veya bilgisayar üzerinden video ve ses kaydetme desteği, mobil uygulama üzerinden video ve sesi (geçmiş) uzaktan oynatabilirsiniz.

Anında Hareket Uyarısı, Hareket algılama ve anında uygulama itme

Kablosuz güvenlik kamerası, JIENUO telefon uygulamasına anında hareket uyarısı gönderir.ve sd karta kaydedin (Ses ve video) .Otomatik olarak fotoğraf çekin ve e-posta gönderin,Tam uyarılarla, gerçekleşen veya gerçekleşen herhangi bir uygunsuz olayı neredeyse hiç kaçırmayacağız.

Her Zaman ve Her Yerde uzaktan izleme

Nerede olursanız olun, Kameranızı telefonunuz üzerinden gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz (Gerçek zamanlı video ve ses)

ürün kılavuzu

Neler Dahildir ?

Ses Wifi Kamera + Adaptör (İsteğe Bağlı) + Anten + Kullanım Kılavuzu

Daha fazla ürün ekranı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Mikro SD Solt Destek
Bağlantı IP / Ağ Kablosuz
Algılayıcı CMOS
Teknoloji Kızılötesi
Duvar Braketi Yan
Güç Kaynağı (V) DC12V
IR Distance(m) 15M
Video Sıkıştırma Formatı H. 264, H. 265
Kurulum Yan
Ses Çıkışı 1 KANAL RCA
Desteklenen işletim sistemleri Windows 98, Windows XP'nin, Windows Vista'nın, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 2000, Windows 2008, Windows 2003
Desteklenen Mobil Sistemler Windows Mobile'ın, Android, İOS
Renk Beyaz, siyah
Objektif (mm) 3.6 mm, 6mm
Yüksek Çözünürlüklü 5.0 Megapiksel
TF kartı hiçbiri
Çözünme 2560*1920 / 2560*1440
Görüş Açısı 75°
Marka Adı JİENUO
Güç kaynağı Normal
Kabuk Malzemesi Maden
Tarz Bullet Kamera
Tip ıp kamera
Ağ Arayüzü Wi-Fi/802.11 / b / g
Minimum Aydınlatma (Lux) 1/2.5
Megapikseller 1MP
Model Numarası JN-708-A/D/E-WIFI
Güç Tüketimi (W) 5w