Ahşap Klasik çiçek dürbünü Oyuncak Eğitim Oyuncak Komik çiçek dürbünü Süsler Sanat El Sanatları Unisex Çocuklar Yetişkinler için Çocuk öğretici oyuncaklar

₺115.29 ₺80.67

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c29532

Tanım

Ahşap Klasik Çiçek dürbünü Oyuncak Eğitim Oyuncak Komik Sevimli Sürekli Değişen Yapma Kiti Unisex Çocuklar Yetişkinler için Bilim Eğitim Hediyeler

Özellik:

1. Klasik Kaleydoskop Oyuncakları: Bu ahşap klasik kaleydoskop oyuncakları, içindeki eşyalar doldurulabilir ve değiştirilebilir, çocuklar kendi yaratıcı adımlarını takip edebilir ve sonunda kaleydoskoptan farklı resimler görebilirler.

2. Yaratıcılık Oyuncağı: Kaleydoskopu doldurmak, namluyu döndürmek ve her yaştan çocuğa hitap edecek kendiniz yarattığınız renk desenlerinin tadını çıkarmak için hayal gücünüzü kullanın.

3. Bulmaca Oyuncak: Kaleydoskop oyuncaklarımızla çocuklar güzel şeyleri ifade edebilir easily.It çocukların hayal gücünü geliştirebilen ve estetik yeteneklerini geliştirebilen mükemmel bir öğrenme ve eğlence eğitici oyuncaktır.

4. DIY Kaleydoskop Kiti: Her yaştan çocuğa hitap edecek ve bana güvenecek klasik bir kaleydoskop yapım kiti, tüm aile kendilerini yaratıcı sürece kaptırmak isteyecek.

5. Mükemmel Hediye: Aile, çocuklar ve arkadaşlar için harika bir hediye; Noel, doğum günü veya parti için en iyi hediye.

Belirleme:

Tavsiye Yaş: 6-12y,14+y, 12+y

Cinsiyet: Unisex

Model Numarası: Kaleidoscope

Renk: gösterildiği gibi

Montaj sonrası boyutlar: Alt genişlik 16.5 cm / 6.49 in, yükseklik 14.5 cm / 5.7 in

Malzeme: Ahşap

Özellikleri: DIY olabilir, farklı öğeleri koymak

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Döner Kaleydoskop

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası Kaleydoskop
Malzeme Odun
Cinsiyet Üniseks
Sertifika hiçbiri
Marka Adı VKTECH'İN
Yaş Öner 6-12y, 14+y, 12+y
Kaynak Anakara Çin