Bebek Fotoğraf Sahne Kostüm Yaka Fotoğraf Çekimi Sahne Yaka Yenidoğan Photostudio Sahne Boncuklanma Dayanıklı Çiçek Kravat

₺85.42 ₺42.81

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c294060

Tanım

Özellikleri: Yenidoğan Bebek Fotoğraf Sahne: Bizim yenidoğan bebek fotoğraf sahne yaka, güzel çiçek dantel Yaka, ayarlanabilir kayış ile, yenidoğan bebekler için uygun veya yukarıdaki uygulanabilir.

Kullanımı kolay: Bu bebek fotoğraf sahne tiftik yaka kullanımı kolaydır, benzersiz tasarım için çıkarılabilir yaka ve düşük hipoalerjenik el örgüsü teknolojisi ile, sahne yakasının hasar görmesini veya aşırı gerilmesini önlemek için el yıkama ile temizlenmesi gerekir, uzun süre performans için hava ile kurutulur.

Çok amaçlı bebek dekoratif dantel yaka: Fotoğraf çekimi sahne rağmen, süper yumuşak ve esnek kumaş malzeme yaka günlük kıyafetler veya herhangi bir özel günler, bebek duşu, doğum günü partisi ve Noel vb.İçin de geçerlidir.Muhteşem fotoğraflar çekmek, hazine anını kurtarmak ve bebeğinizin büyümesini arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmak için erkek veya kız bebeğinizi giydirin.

Cilt Dostu ve Mükemmel Boyut: Kıyafet, çeşitli boyun çevresi için uygun, yenidoğanın cildine dost ve giyinmesi kolay, ayarlanabilir boyun askılı, yumuşak örgü tiftikten yapılmış dantel çiçek dekoratif yaka kostümünü destekler.

Premium Malzeme: Kaliteli yün tiftik, yumuşak malzemeden yapılmış, aşınması kolay değil, boncuklanma direnci, anti-statik, iyi performans ve aşınma deneyimini iyileştirir.

Özellikler: Ürün boyutu: gösterilen resimler gibi Malzeme: Tiftik Net ağırlık: yaklaşık. 15g / 0.03 lbs Stil Seçeneği: 1/2/3 Not: Ürün Boyutu: gösterilen resimler Gibi Malzeme: Tiftik Net Ağırlık: yaklaşık. 15g / 0.03 lbs Stil Seçeneği: 1/2/3 Paket İçerir: 1 x Dekoratif Çiçek Dantel Yaka Bebek Fotoğraf Sahne

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Yaş Aralığı 0-6m
Cinsiyet Üniseks
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası fotoğraf sahne