Bebek Prova, Silikon Kenar Koruyucu Şerit, Çocuklar İçin Yumuşak Köşe Koruyucular, 6.6 Ft Ön bant yapışkan Köşe Koruyucular

₺362.62 ₺228.49

  • Etiketler: bebek ped koruyucu, bebek lamba koruyucu, bebek gürültü koruyucu, koşum koruyucu bebek, bebe bebek koruyucu, bebek açı koruyucu, kapı koruyucu çocuklar, bebek koruyucu kırmızı, menteşe koruyucu bebek, omurga koruyucu bebek
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c283816

Tanım

[Silikon Malzeme]: Sert ve ince plastikten farklı olarak kenar koruyucumuz kalın ve doğal silikondan yapılmıştır.

[Yumuşak ve Şeffaf] Bu şeffaf silikon malzeme köşe koruyucuları, mobilyaların orijinal görünümünü korumak ve daha kalın darbe noktası sağlamak için mobilyaların bir parçası gibidir çocuklar için daha yumuşaklık esnektir.

[Kurulumu Kolay] bizimki önceden bantlanmış, bu da çok daha fazla zaman kazanmanıza yardımcı olacak.Sadece çıkartmaları soyun, temizlenmiş yere yerleştirin, bastırın ve 24 saat bekletin.

[Çok fonksiyonlu]: Bebek prova kenarımız Ahşap, Cam, Metal, Mermer, PVC, Fayans, Taş, Çimento vb.Gibi çeşitli malzemelere iyi yapıştırılabilir.Ve malzemeleri güvenli ve temizdir, bu da onu kreş, mutfak, şömine, okul öncesi, restoran vb.İçin uygun hale getirir.

[Çocuklarınızı Koruyun]Bebek silikon geçirmez tampon şeridi 0,6 inç x 0,6 inç genişliğinde, 6,6 ft long.It hafif, pratiktir ve tekrar tekrar sıkılabilir veya çekilebilir ve deforme olması veya yırtılması kolay olmayacaktır.

Renk: kırmızı + şeffaf

Malzeme: silikon

Paket içeriği:

1 * Koruma şeridi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Cinsiyet Üniseks
Kaynak Anakara Çin
Yaş Aralığı 4-6y
Malzeme Plastik