Duş Perdesi Kanca Halkaları, Pirinç Dekoratif Duş Perdesi Halkaları Banyo Duş Çubuğu, Duş Kanca Askıları T Şekilli

₺426.74 ₺264.64

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c27449

Tanım

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Yüksek kaliteli metal duş perdesi kancası: Kanca, duş perdesini ve diğer ağır nesneleri destekleyecek kadar güçlü olan ve maksimum 45 pound (yaklaşık 20,4 kg) ağırlığa dayanabilen 3,8 mm metal tel kullanır.

Pas önleyici paslanmaz çelik duş perdesi halkası-pas önleyici alaşımdan yapılmıştır, zamanla parlaklığını veya deformasyonunu kaybetmez.Elektrolizle kaplanmış altın duş kancası, çoğu renk ve stile uygun, duş perdesi çubuklarına uygundur.

Düşmeye veda edin: S şeklindeki dekoratif kanca banyonuza çok klasik bir görünüm katar.Uç, düşmeden direk üzerinde tutulabilen T şeklinde bir tasarımdır.

Kurulumu hızlı ve kayması kolay-her iki ucu da perdedeki mevcut deliklerden geçirin ve çubuğu çıkarmadan perde çubuğuna asın.S şeklindeki tasarım sürtünmeyi ve yırtılmayı azaltır ve her çapta kolayca ve sorunsuz bir şekilde kayar.

Renk: altın

Malzeme: metal

Paket içeriği:

12 * S-şekilli kanca

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili arkadaşlar, ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

Siparişi veya başka bir nedeni iptal ederseniz, tüm geri ödeme Cannergiz.com.tr aracılığıyla 7-10 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

Nakliye hakkında

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

★ Rusya'dan iseniz, lütfen tam adınızı ve doğru telefonunuzu bırakın number.It bu çok önemli!!!

Dropship ve Dağıtım

Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz indirim sunacağız.

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayız.

Geri bildirim hakkında

★ Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden memnunsanız, Ürünlerimizden memnunsanız, içtenlikle bize 5 yıldız verebileceğinizi umuyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin