Genişleyen Dosya Klasörü 12 Cepler dosya düzenleyici Dosya Kutusu,A4 Akordeon Fatura/Belge/Makbuz Klasörleri Renkli Sekmeler

₺394.40 ₺272.06

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2704

Tanım

Genişleyen Dosya Klasörü 12 Cepler dosya düzenleyici Dosya Kutusu,A4 Akordeon Fatura/Belge/Makbuz Klasörleri Renkli Sekmeler ile [MALZEME]Klasör, yüksek kaliteli PP (polipropilen) malzemeden yapılmıştır.Dayanıklı, su geçirmez, toksik olmayan, kokusuz ve çevre dostu, uzun süreli kullanımdan sonra bile çatlamaz veya deforme olmaz.

[KAPASİTE] Genişletilmiş dosya saklama çantasında yaklaşık 1500 A4 kağıt tutabilen 13 ayrı cep vardır.İş belgelerinizi, kuponlarınızı, kağıtlarınızı, öğrenci dosyalarınızı, kartlarınızı, makbuzlarınızı ve kuponlarınızı düzenli ve düzenli tutun.Evinizde, ofisinizde ve okulunuzda çok fazla yerden tasarruf edin.

[BENZERSİZ tasarım]Genişletme klasörü basit ve şıktır.Renkli bölme tasarımı güzel ve ayırt edilmesi kolay görünüyor.Etiket tasarımı sınıflandırma tasarımı, temiz bir iş hayatı elde etmeyi kolaylaştırır.Kimlik çantası, kapatılabilir bir düğme tasarımı ile donatılmıştır, taşıması kolaydır ve kullanıcı dostu bir kalemlik tasarımına sahiptir.

[VERİMLİ çalışma] Dosya kutusu genişletilebilir, çok sayıda dosyayı saklayabilir, artık dosya kaosu hakkında endişelenmeyin ve hızlı bir şekilde bulunamaz, akordeon klasörü daha kolay olan bir bölme etiketi sınıflandırma tasarımı ile donatılmıştır. bulmak, çok zaman kazandırabilir ve tamamlayabilir hızlı ve verimli bir şekilde çalışın.

ÇOKLU kullanım ve zaman tasarrufu-Cepler, el yazısıyla yazılmış etiketlerin eklenmesine izin vermek için sekmeli olup, her bölümün hızlı erişim için anında tanımlanabilmesini sağlar.Tatil belgelerinizi, kuponlarınızı, kartlarınızı ve kuponlarınızı vb.Düzenli ve düzenli tutmak, ev, ofis, okul kullanımı ve seyahat için mükemmel belge düzenleyici, basit ve moda.

Renk: Siyah + Gökkuşağı Rengi

Malzeme: PP

Boyutu: 330x240 cm

Paket içeriği:

1 x Dosya Klasörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tip Genişleyen Cüzdan
Şekil Klasör
Malzeme Plastik