AT69 - 8 Setleri 3 Katmanlı Taç kek Tabağı Standı Parçaları Donanım Tutucu Mutfak Alet Düğün ve Parti için-Gümüş ve Altın

₺437.77 ₺306.50

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c26648

Tanım

AT69 - 8 Setleri 3 Katmanlı Taç kek Tabağı Standı Parçaları Donanım Tutucu Mutfak Alet Düğün ve Parti için-Gümüş ve Altın

Neler dahil: Bu pakette kek standı kalıbı için 8 set donanım parçası vardır, 2 güzel altın ve gümüş renginde mevcuttur, her renk için 4 set, bu kek tepsisi tutucular farklı tabak stilleri için uygundur.

Farklı kombinasyonlar: Bu plaka tutucular, kendi zarif el sanatlarınızı yapmak için el yapımı silikon kek tavalarını sabitlemek için uygun olan 2 veya 3 kat plaka veya daha fazla katmanla birleştirilebilir.

Kaliteli malzeme: kek standı bağlantı parçaları esas olarak çinko alaşımından yapılmıştır, pürüzsüz yüzey elektroliz gümüş rengi ve altın rengindedir, güçlü ve montajı kolaydır, Kek standı yapmak için mükemmel el yapımı aksesuarlar.

Uygulaması kolay: bitmiş reçine işini bir kek standına takın, parçaları bağlayın ve tüm parçaları sadece birkaç dakika içinde sıkın; Kullanılmadığı zaman demonte edilebilir, bu da depolama ve taşıma için uygundur.

Sıcak hediye: düğünler, parti, çay partisi, mezuniyet töreni, aile toplantıları, Noel, Şükran Günü ve daha fazlası için uygun, arkadaşlarınız veya aileniz için sıcak hediyeler olabilen mini bir cupcake standı yapmak için bu donanım tutucuları uygulayın.

Malzeme: Çinko alaşım

renk: Altın + Gümüş

Paket içeriği:

4 x gümüş kek pan standı

4 x Altın kek tepsi tutucu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kolay uygulanır bitmiş reçine işini bir kek standına takın, Parçaları Bağlayın
Müstehcen Resim No
Sıcak HEDİYE mini cupcake standını kendiniz yapmak için bu donanım tutucularını uygulayın,
Malzeme Maden
Kek Araçları Türü Duruşlar
Farklı kombinasyonlar bu plaka tutucular 2 veya 3 kat plaka ile birleştirilebilir, veya e
Sertifika CIQ
Kaliteli Malzeme kek standı bağlantı parçaları esas olarak çinko alaşımından yapılmıştır, pürüzsüz yüzey
Whatu0027s dahil bu pak'ta kek standı kalıbı için 8 takım donanım parçası bulunmaktadır
Kaynak Anakara Çin
Özellik Çevre Dostu, Stok
Model Numarası kek tava standı
Cinsel Açıdan Müstehcen No